ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Γ' Εθνική: Ο δρόμος για τη σωτηρία

Δύο στροφές απομένουν για να ολοκληρωθεί η κούρσα του πρωταθλήματος και το a-s σάς παρουσιάζει το πρόγραμμα των δύο τελευταίων αγωνιστικών που θα κρίνει την παραμονή ή όχι των Αρκαδικών ομάδων στη Γ' Εθνική. Πολλά εξαρτώνται από την απόφαση στις ενστάσεις του Παναρκαδικού.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται στις επόμενες δύο αγωνιστικές. Από τις 11 ομάδες οι 4 τελευταίοι υποβιβάζονται. Ο Άρης Σκάλας και μαθηματικά δεν θα είναι του χρόνου στην κατηγορία. 

Από εκεί και πέρα Παναρκαδικός και Ερμής Μελιγούς θα δώσουν τη... ζωή τους για να μείνουν στην κατηγορία.

Βέβαια αυτό δεν εξαρτάται από τους ίδιους και θέλουν συνδυασμό αποτελεσμάτων. Ο Ερμής Μελιγούς έχει ρεπό αυτήν την εβδομάδα άρα του μένουν να διεκδικήσει τρεις βαθμούς ακόμη. Αυτό θα γίνει την τελευταία αγωνιστική με τον Χαραυγιακό στην έδρα του, με την ομάδα της Ηλιούπολης να έχει 16 βαθμούς. 

Ο Παναρκαδικός από την άλλη, περιμένει την απόφαση της ένστασης για να δει αν θα παίξει ή όχι άλλα δύο ματς (με Χαραυγιακό και Σαντορίνη εκτός έδρας). Αυτήν την Κυριακή υποδέχεται τον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου και την τελευταία αγωνιστική θέλει νίκη στην έδρα της ήδη πρωταθλήτριας Ηλιούπολης.

Ο Χαραυγιακός παίζει τώρα με τον Φωστήρα και κάνει φινάλε στο ΄Άστρος με τον Ερμή.

Ο Άγιος Ιερόθεος παίζει αυτήν την Κυριακή στον Άρη Σκάλας και τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την Ερμιονίδα.

Η βαθμολογία:

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων