ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Εντός έδρας ήττα για τον Ερμή, 2-0 από τον Φωστήρα

O Ερμής Μελιγούς ηττήθηκε για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική, καθώς ο Φωστήρας κέρδισε μέσα στο Άστρος με σκορ 2-0. Έχασε πέναλτι στο 87' ο Τσιώλης.

ΑΣΤΕΡΑΣ

Σε δύσκολη θέση παραμένει ο Ερμής Μελιγούς, καθώς ηττήθηκε για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική, αφού ο δεύτερος Φωστήρας έφυγε από το Άστρος με το "διπλό" (0-2) για την εμβόλιμη 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας..

Ο "Φονέας" προηγήθηκε στο 20' με τον Πεχλιβανίδη, ο Ερμής πίεσε δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει, τις οποίες δεν αξιοποίησε με κορυφαία το χαμένο πέναλτι του Τσιώλη στο 87'. Οι Αρκάδες παρά την υπεροχή τους δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν και εν τέλει δέχθηκαν και δεύτερο τέρμα στο 90+2' από τον Πίσσα. 

Ερμής Μελιγούς: Γιαννούσης Κ., Παπαδόπουλος, Μέντεζ, Ράλλιος Σ., Τόμπι, Αδάμης, Γιαννούσης Σ., Καδάς, Τσιώλης, Φερέιρα, Μπρούνο.

Φωστήρας: Ασημέλης, Τσουβαλτίδης, Ιωαννίδης, Καρμέρης, Πεχλιβανίδης, Καζνέτσι, Πιππίνης, Πίσσας, Δηλαβέρης, Τσιώλης, Σταυροθανασόπουλος.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων