ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Βαθιά ανάσα για Ερμή, σε δύσκολη θέση o Παναρκαδικός

O Eρμής Μελιγούς επικράτησε με 1-0 του Παναρκαδικού στο αρκαδικό ντέρμπι του 5ου ομίλου της Γ' Εθνικής και πήρε ένα κομβικό τρίποντο στην "κούρσα" της παραμονής, ενώ έφερε το "τριφύλλι" σε δύσκολη θέση.

ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο Ερμής Μελιγούς πήρε τη μεγάλη νίκη στο αρκαδικό ντέρμπι με τον Παναρκαδικό, καθώς επικράτησε με 1-0 στην Κυνουρία. έφτασε τους 17 βαθμούς και μείωσε τη δαιφορά από το "τριφύλλι" στο τρίποντο. Πρωταγωνιστής του παιχνιδιού, ήταν ο Μπρούνο Εμπαλό, ο οποίος στο 23' πέτυχε το γκολ που έκρινε το ματς.

Ο Παναρκαδικός στο δεύτερο μέρος πήρε τα ηνία του παιχνιδιού, δημιούργησε και έχασε πολλές ευκαιρία με αποκορύφομα το χαμένο πέναλτι του Καμπεράι στο 75' με τον πρώτο σκόρερ του ομίλου να σημαδεύει το δοκάρι. 

Ερμής Μελιγούς (Kώστας Καλογιαννίδης): Γιαννούσης Κ., Παπαδόπουλος, Μέντες, Μπάιρον, Ράλλιος, Γιαννούσης Σ, Τσακλής, Φερέιρα, Ανδριανός, Καδάς, Εμπαλό

Παναρκαδικός (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Πλατής, Λιακόπουλος, Λαζαρλιδης, Αλέμης, Νάνος, Πούτσι, Λαντσελάρι, Καναβέτας, Καμπεράι, Γλέζος, Γεωργόπουλος

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων