ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μπάξτον στο a-s: "Να δείξω την ποιότητα μου στο γήπεδο"

Ο ποδοσφαιριστής του Ερμή Μελιγούς, Κάρλος Μπάξτον, μίλησε αποκλειστικά στο a-s κάνοντας την ανασκόπηση του για το πρώτο μισό της σεζόν. Ενώ αναφέρθηκε και στους στόχους της νέας χρονιάς.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Για το πρωτάθλημα: "Το πρωτάθλημα είναι πολύ καλό και δυνατό. Μου αρέσει γιατί δεν ξέρεις τι θα συμβεί σε κάθε παιχνίδι."

Για την βαθμολογική θέση του Ερμή, που αδικείται βάση της εικόνας του: "Θα συμφωνήσω, παίζουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο αλλά και η κακή τύχη είναι παράγοντας του παιχνιδιού. Είμαι σίγουρος ότι στην πορεία θα αναπληρώσουμε όλα όσα πήγαν στραβά."

Για τους προσωπικούς στόχους της νέας χρονιάς: "Ο στόχος μου παραμένει ίδιος, να δείξω την ποιότητα μου στο γήπεδο και να βοηθήσω την ομάδα μου να ανέβει επίπεδο."

Για τους στόχους του Ερμή: "Πρέπει να παραμείνουμε στην κατηγορία και να παίζουμε για την νίκη".

Για την πιο δύσκολη ομάδα του ομίλου: "Η πιο δύσκολη ομάδα θεωρώ είναι η Μύκονος. Είναι μια ομάδα με μεγάλο ρόστερ."

Για το αγαπημένο του γκολ: "Το τελευταίο που πέτυχα, κόντρα στον Άρη Σκάλας."

Για μια άτυχη στιγμή μέσα στην χρονιά: "Όταν χάσαμε τρία παιχνίδια και δεν κατάφερα να σκοράρω, ήμουν πολύ δυσαρεστημένος."

Μια καλή στιγμή της χρονιάς που μας πέρασε: "Δεν έχω κάποια συγκεκριμένη στιγμή. Όλος ο χρόνος που περνάω στην Ελλάδα είναι υπέροχος."

Μια αστεία στιγμή με την ομάδα: "Κάθε φορά που σκοράρουμε στην προπόνηση εγώ και οι συμπαίκτες μου, πανηγυρίζουμε όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο (γέλια)."

Η ευχή του για το 2022: "Να σκοράρω πολλά γκολ και να βοηθάω την ομάδα μου."

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων