ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τεράστια νίκη στο 94' για τον Ερμή Μελιγούς

Επειτα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι ο Ερμής Μελιγούς πήρε στα τελευταία δευτερόλεπτα τη νίκη με 3-2 επί της Μυκόνου και με αυτόν τον τρόπο πανηγύρισε το πρώτο του τρίποντο στο πρωτάθλημα.

ΑΣΤΕΡΑΣ

Εκει που όλα έδειχναν ότι Ερμής και Μύκονος θα έπαιρναν τον βαθμό της ισοπαλίας, ήρθε στο 94' σαν από μηχανής θεός ο Ιατρίδης από τον πάγκο και πέτυχε το νικητήριο γκολ για τους γηπεδούχους, για το τελικό 3-2, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Αυτή είναι και η πρώτη νίκη του Ερμή στο πρωτάθλημα και μάλιστα κόντρα σε έναν ισχυρό αντίπαλο, όπως είναι η Μύκονος.

Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι στο 15' με τον Σερέπα, αλλά ο Ερμής κατάφερε να απαντήσει άμεσα με το γκολ του Μπάξτον. Μάλιστα λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, ο ποδοσφαιριστής του Ερμή πέτυχε και δεύτερο τέρμα στην αναμέτρηση κι έδωσε για πρώτη φορά προβάδισμα στην ομάδα του.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και στο 56' έφτασαν στην ισοφάριση με τον Σερέπα. Ο Ερμής πίεζε ασφυκτικά για την επίτευξη και τρίτου τέρματος και τελικά κατάφερε να πετύχει τον στόχο του στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Ιατρίδη. Το 3-2 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

 

 

Γκολ: 17’ Σερέπας, 23’ Μπάξτον, 44’ πεν. Μπάξτον, 57’ Σερέπας, 94’ Ιατρίδης

Δοκάρι: 69’ Μπάξτον

Ερμής: Κ. Γιαννούσης, Πολυμενάκος (72’ Ιατρίδης), Μέντες (83’ Κοδέλλας), Μπίσιας, Σπ. Ράλλιος (61’ Παπαδόπουλος), Αδάμης, Τσιώλης, Σ. Γιαννούσης, Μπάξτον, Καδάς, Γερ. Ράλλιος

 

Μύκονος: Διαμαντής, Σούλτσε (54’ Κέμπε), Κυριακίδης (46’Κωνσταντινίδης), Αχείμαστος, Παπαϊωάννου, Ντουσάι, Καλτσάς, Σπυρόπουλος (70’ Μάρκου), Σερέπας, Λεσάι, Μπρούνο

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων