ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Παναρκαδικός - Ερμής 2-2: Ματσάρα χωρίς νικητή

Σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι στην Τρίπολη ο Παναρκαδικός και ο Ερμής Μελιγούς αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2.

ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο Παναρκαδικός υποδέχθηκε στο γήπεδο της Τρίπολης τον Ερμή Μελιγούς με τις δυο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2.

Στο 11' ο Καμπεράι ανατράπηκε μέσα στη περιοχή από τον Ράλλιο, ο Αλβανός φορ ανέλαβε την εκτέλεση και άνοιξε το σκορ. Ο Ερμής βρήκε τη λύση στο 27' με τον Γιάννη Τσιώλη να πληγώνει την πρώην ομάδα του. Λίγο πριν την ανάπαυλα ο Νάνος με σουτ έβαλε εκ νέου μπροστά τον Παναρκαδικό διαμορφώνοντας το 2-1 του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος ο Ερμής Μελιγούς ήταν ανώτερος από τους γηπεδούς και έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 51' με το απευθείας φάουλ του Καδά να σταματάει στο δοκάρι. Η ομάδα της Κυνουρίας ισοφάρισε σε 2-2 στο 56', χάρη στο δεύτερο προσωπικό γκολ του Τσιώλη. Οι δυο ομάδες πίεσαν μέχρι τέλους για το γκολ της νίκης, όμως το 2-2 έμεινε μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Παναρκαδικός: Mάνος, Λιακόπουλος, Λαζαρίδης, Κυριάζος. Νάνος, Πούτσι, Κονδύλης, Πετζαρομάν, Καμπεράι, Γλέζος, Κολλιόπουλος

Ερμής: K. Γιαννούσης, Σ. Γιαννούσης, Μέντες, Γερ. Ράλλιος, Σπ. Ράλλιος, Αδάμης, Τσιώλης, Καδάς, Μπάξτον, Ανδριανός, Πολυμενάκος

Αποτελέσματα

Φοίνικας Επιδαύρου-Άρης Σκάλας 1-1

Μύκονος-Φωστήρας 1-1

Σαντορίνη-Ηλιούπολη 0-0

Παναρκαδικός-Ερμής Μελιγούς 2-2

Χαραυγιακός-Άγιος Ιερόθεος 0-0

Ρεπό: Ένωση Ερμιονίδας

Eπόμενη αγωνιστική

Άρης Σκάλας-Φωστήρας

Ηλιούπολη-Φοίνικας Επιδαύρου

Ερμής Μελιγούς-ΑΕ Μυκόνου

Άγιος Ιερόθεος-Σαντορίνη

Ερμιονίδα-Χαραυγιακός

Ρεπό: Παναρκαδικός

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων