ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Καλογιαννίδης στο a-s: "Μεγάλη η αποχή, προσπαθούμε να ισορροπήσουμε"

Φωτογραφία: arcadiasports.gr

Ο προπονητής του Ερμή Μελιγούς, Κώστας Καλογιαννίδης, παραχώρησε δηλώσεις στο a-s και μεταξύ άλλων στάθηκε στις συνεχείς αναβολές του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.

ΑΣΤΕΡΑΣ

Για τη νέα αναβολή του πρωταθλήματος: "Η αναμονή είναι μεγάλη και η υπομονή από όλους μεγαλύτερη. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό, παρά μόνο να περιμένουμε λίγες ημέρες ακόμη για να φτάσουμε στον τελικό καταρτισμό των ομίλων και στην κλήρωση του πρωταθλήματος. Θέλω να πιστεύω ότι η Παρασκευή θα είναι η μέρα που θα ληφθούν όλες οι αποφάσεις για την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος".
 
Για το θέμα που έχει προκύψει με τον καταρτισμό των ομίλων: "Για τους ομίλους δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι ιδιαίτερο από την στιγμή που δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα κάτι. Σενάρια υπάρχουν πολλά και όπως εσείς έτσι και εγώ τα έχω ακούσει,καλό είναι να περιμένουμε να δούμε τα κριτήρια που θα υπάρξουν στον καταρτισμό. Αν μου λέγατε να επιλέξω τους αντιπάλους μας,ακόμα και αυτό θα ήθελε πολλή σκέψη,γι' αυτό λοιπόν ας κρατήσουμε ο καθένας τον ρόλο του".
 
Για την παρατεταμένη προετοιμασία της ομάδας: "Όσον αφορά την προετοιμασία μας που έχει ξεπεράσει κατά πολύ όσα είχαμε υπολογίσει, προσπαθούμε να την ισορροπήσουμε και να οδηγήσουμε την ομάδα σε αγωνιστικό ρυθμό. Δεν είναι εύκολο αλλά θεωρώ ότι ο δρόμος μας είναι καλός".
 
Για το φιλικό με τον Παναρκαδικό: "Στα του φιλικού παιχνιδιού με τον γείτονα Παναρκαδικό ,προσπαθήσαμε και οι δύο ομάδες να βρούμε ρυθμό και έως ένα σημείο τα καταφέραμε. Σε γενικές γραμμές είχαμε και οι δύο τις στιγμές μας στο δημιουργικό παιχνίδι, όπως επίσης και τις αδυναμίες μας. Σίγουρα βγήκαν αρκετά συμπεράσματα για τον Παναγιώτη ,όπως επίσης και για μένα. Ελπίζω και για τις δύο ομάδες να είναι μια υπέροχη σεζόν".

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων