ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Στη δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος ο Ερμής Μελιγούς!

O Ερμής Μελιγούς, επικράτησε στο γήπεδο του Άστρους με 3-2 του Φοίνικα Νέας Επιδαύρου και κατάφερε να προκριθεί στη δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος!

ΑΣΤΕΡΑΣ

Μπορεί η ζέστη να μην ήταν σύμμαχος των ποδοσφαιριστών, όμως ο Ερμής και ο Φοίνικας προσέφεραν ένα όμορφο παιχνίδι με πέντε γκολ και εν τέλει η πρόκριση κατέληξε στους Αρκάδες.

Στο 6' οι φιλοξενούμενοι ακούμπησαν το γκολ, όμως η κεφαλιά του Τριμπονιά σταμάτησε στο δοκάρι, στη συνέχεια της φάσης ο Ερμής βγήκε στην αντεπίθεση και ο Μπάξτον άνοιξε το σκορ.

Στο 20ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, όμως ο Γιαννούσης με τα πόδια σταμάτησε την εκτέλεση του Μάρκου.

Ο τερματοφύλακας του Ερμή είπε "όχι" στον Μάρκου και στο 25', όμως ο επιθετικός του Φοίνικα πήρε την... εκδίκηση του στο 31' όταν με ένα εξαιρετικό σουτ ισοφάρισε σε 1-1, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο 55' ο Ερμής μπήκε και πάλι σε θέση "οδηγού" με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπάξτον, ενώ στο 64' ο Μπίσιας ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-1, εκμεταλευόμενος την εκτέλεση κόρνερ του Καδά.

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν, όμως το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν το σκορ σε 3-2, με τον Καπλατζή στο 84ο λεπτό.

Ερμής Μελιγούς: Γιαννούσης Κ., Παπαδόπουλος, Πολυμενάκος, Ράλλιος, Μπίσσιας, Γιαννούσης Σ., Κατσίρης, Σαμαρτζής, Μπάξτον, Ιατρίδης, Φερέιρα

Φοίνικας Νέας Επιδαύρου: Μίρτα, Γκουριώτης, Σερμαγιάς, Καπλατζής, Τριμπονιάς, Χατζησοφρωνίου, Μάρκου, Καρέλης, Θωμάς, Παπαϊώαννου, Γεωργίου

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων