ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Παναρκαδικός: "Η παραμονή του Ερμή ενισχύει το προφίλ του Αρκαδικού Ποδοσφαίρου"

 

O Παναρκαδικός έδειξε ευγενή άμιλλα, καθώς μέσω ανακοίνωσης συνεχάρη τον Ερμή Μελιγούς για την παραμονή στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία.

ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η Διοίκηση του Παναρκαδικού Α.Ο. συγχαίρει θερμά τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και τη Διοίκηση του Ερμή Μελιγούς για την επίτευξη του δύσκολου στόχου της παραμονής της νεοφώτιστης ομάδας τους στη Γ Εθνική Κατηγορία Ποδοσφαίρου. Αυτή η παραμονή ενισχύει το προφίλ του Αρκαδικού Ποδοσφαίρου και δίνει μεγαλύτερο κίνητρο στους νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές της Αρκαδίας για αναγνώριση και καταξίωση στις μεγάλες κατηγορίες του Ελληνικού Ποδοσφαίρου. Η Διοίκηση του Παναρκαδικού εύχεται στο φίλο Σωματείο του Ερμή Μελιγούς να έχει συνέχεια με περισσότερες επιτυχίες και να καθιερωθεί στη Γ Εθνική".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων