ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ερμής Μελιγούς: Η πορεία πριν την διακοπή

Μετά από πεντέμισι μήνες ο Ερμής Μελιγούς επιστρέφει στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις για την Γ' Εθνική Κατηγορία.

 

 
Ο Ερμής Μελιγούς θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (18/4) στις 16:30 τον Μολαϊκό εκτός έδρας στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.
 
Οι Αρκάδες επιστρέφουν στην επίσημη αγωνιστική δράση μετά από πεντέμισι μήνες και συγκεκριμένα από τη 1η Νοεμβρίου του 2020 και την εκτός έδρας λευκή ισοπαλία με την Κορωνίδα Κοιλάδας.
 
Η ομάδα του Κώστα Καλογιαννίδη πραγματοποίησε μια πολύ καλή πορεία πριν τη διακοπή, καθώς "έτρεχε" αήττητο σερί τριών αγωνιστικών. Μετά την ήττα από την Ερμιονίδα με 1-0 την πρώτη αγωνιστική ο Ερμής πήρε δυο νίκες κόντρα σε ΠΑΟ Ρουφ (2-1) και Πανγυθεατικό (0-1). 
Ο σύλλογος του Μελιγούς βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας του έβδομου ομίλου με 7 βαθμούς, ενώ έχει την τρίτη καλύτερη άμυνα με μόλις δυο γκολ παθητικό.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων