ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Γ' Εθνική: Τι ισχύει για υποβιβασμό και για άνοδο από τα τοπικά

Η Γ Εθνική θα επιστρέψει την ερχόμενη Κυριακή (11/4) στην αγωνιστική δράση και πλέον ξέρουμε τι ισχύει στα μείζονος σημασίας θέματα του υποβιβασμού των ομάδων αλλά και για την άνοδο ομάδων από τα τοπικά.

ΑΣΤΕΡΑΣ

Όπως σας ενημερώσαμε από την Δευτέρα (5/4), η Γ' Εθνική επιστρέφει με τα παιχνίδια να συνεχίζονται από την αγωνιστική που σταμάτησαν πριν την διακοπή λόγω του κορωνοϊού (5η).

Σήμερα έγινε γνωστό πως οι ισχύουν κανονικά τα δεδομένα για τον υποβιβασμό των ομάδων, όπως επίσης πως αν δεν συνεχιστούν τα τοπικά πρωταθλήματα τότε καμία ομάδα δε θα πάρει την άνοδο στη Γ' Εθνική για λόγους "ανταγωνιστικότητας".

Θυμίζουμε πως από τον 7ο όμιλο, στον οποίο μετέχουν οι ομάδες της Αρκαδίας θα υποβιβαστούν 5 από τις 13 ομάδες. Ο Ερμής Μελιγούς είναι τρίτος με 7 βαθμούς και ο Παναρκαδικός ένατος με 3 βαθμούς.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

"Στην περίπτωση που η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφασίσει την μη διεξαγωγή των τοπικών πρωταθλημάτων των ΕΠΣ, θα καταργηθεί η παράγραφος 15.3 και δεν θα υπάρξει προβιβασμός καμίας ομάδας από την πρώτη κατηγορία των ΕΠΣ στην Γ΄ Εθνική, αφού δεν θα υπάρχουν πρωταθλήματα και νικητές για να προβιβαστούν και με στόχο την μείωση των ομάδων της Γ΄ εθνικής και την δημιουργία πιο ανταγωνιστικού πρωταθλήματος την επόμενη αγωνιστική περίοδο".  

 
 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων