ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τα συλλυπητήρια του Παναρκαδικού για τον Νίκο Αναστόπουλο

O Α. Ο. Παναρκαδικός έστειλε το μήνυμα του για τον χαμό του πάλαι ποτέ διαιτητή, Νίκου Αναστόπουλου.

ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Αναλυτικά η ενημέρωση:

"Η Διοίκηση του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο. εκφράζει δημόσια τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Νίκου Αναστόπουλου που έφυγε χθες από τη ζωή. Ο Νίκος Αναστόπουλος είχε φορέσει τη φανέλα του ιστορικού Παναρκαδικού και η προσφορά του στον αθλητισμό συνεχίστηκε με μεγάλη επιτυχία στον χώρο της ελληνικής διαιτησίας όπου και διέπρεψε ως διαιτητής Α΄Εθνικής τιμώντας ολόκληρη την Αρκαδία. . Παράλληλα με τη μεγάλη του αγάπη το ποδόσφαιρο ο Νίκος Αναστόπουλος υπήρξε ένας άριστος επιχειρηματίας, ένας υποδειγματικός σύζυγος και πατέρας αλλά και ένας άνθρωπος που βοήθησε πολλά νέα παιδιά να ασχοληθούν με τη διαιτησία. Το 2020 κλείνει για τον ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ Α.Ο. με άλλη μία μεγάλη
απώλεια. Η παναρκαδική οικογένεια με το θάνατο του Νίκου Αναστόπουλουέγινε φτωχότερη. Νίκο Αναστόπουλε σου ευχόμαστε καλό ταξίδι, θα σε θυμόμαστε για πάντα.

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ."

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων