ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Γιαννούσης: "Τυχεροί που βρισκόμαστε στην επαρχία"

O ποδοσφαιριστής του Ερμή Μελιγούς, Σοφοκλής Γιαννούσης παραχώρησε δηλώσεις στο a-s και μίλησε τόσο για την μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας, όσο και για την διακοπή του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Αστέρας ΤρίποληςΑτρόμητος

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας: "Σίγουρα όλους μας εκπλήσσει ευχάριστα η μέχρι στιγμής πορεία μας. Η αλήθεια είναι όμως πως έχουμε αρχίσει και πιστεύουμε στην ομάδα μας, στο συμπαίκτη μας, το προπονητικό team και τους διοικούντες. Τίποτα δεν είναι τυχαίο και για να πετύχει μια ομάδα πρέπει όλα να λειτουργούν σωστά". 

Για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της ομάδας: "Είμαστε ερασιτέχνες με επαγγελματικές υποχρεώσεις. Δεν ζούμε από το ποδόσφαιρο αλλά ζούμε για το ποδόσφαιρο. Αυτό είναι το πλεονέκτημά μας. Η ψυχολογία μας εξαρτάται στο κατά πόσο όμορφα θα περάσουμε με τους συμπαίκτες μας στο γήπεδο. Θυσιάζουμε πολλά για το στόχο μας και τα δίνουμε όλα μηδενός εξαιρουμένου.
 
Το κάθε μας μειονέκτημα διορθώνεται στην επόμενη φάση, στην επόμενη προπόνηση. Δεν έχουμε αφήσει κάποιο μειονέκτημα που να μην προσπαθούμε να το εξαλείψουμε".
 
Για τη διακοπή του πρωταθλήματος: "Το παγκόσμιο σύστημα υγείας δοκιμάζεται. Η οικονομία παγκοσμίως αλλάζει. Δεν θα μπορούσε να μην επηρεαστεί ο αθλητισμός. Δυστυχώς οι Έλληνες έχουμε μάθει να αμφισβητούμε τους ειδικούς. Σε όλους τους τομείς. Τώρα όμως μιλάμε για θέμα υγείας και αν θέλουμε να λέμε ότι είναι το σημαντικότερο όλων τότε θα πρέπει έμπρακτα να δείξουμε πειθαρχία στους κανόνες.
 
Είμαστε τυχεροί σαν ομάδα γιατί βρισκόμαστε στην επαρχία και έχουμε ποικίλους τρόπους προπόνησης. Οπότε συνεχίζουμε τις προπονήσεις ατομικά. Δικαιολογημένα η διακοπή απ' την στιγμή που δεν μπορούσαν να ελεγχθούν τα κρούσματα και επιβαρύνονταν το σύστημα υγείας".
 
 
Για το lockdown: Είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία που θα αλλάξει τον τρόπο ζωής μας. κανείς δεν μπορεί να προβλέψει έναν εξελισσόμενο ιό οπότε θα πρέπει να είμαστε υπομονετικοί με τα μέτρα που περιορίζουν τη καθημερινότητα μας. Ατομική υγιεινή. Αυτό είναι η ασπίδα μας. Καλό κουράγιο σε όλους τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία. Είναι οι πρωταγωνιστές της χρονιάς παγκοσμίως. Οι λάτρεις του ποδοσφαίρου περιμένουμε να μας ανοίξουν τις πόρτες να ξεχυθούμε στις... αλάνες" .

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων