ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πολυμενάκος: "Να μην εφησυχαστούμε..."

O εκ των αρχηγών του Ερμή Μελιγούς, Τάκης Πολυμενάκος, μίλησε αποκλειστικά στο a-s τόσο για την μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας του στην Γ' Εθνική όσο και για τη διακοπή του πρωταθλήματος.

ΠΑΟΚΑστέρας Τρίπολης

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την μέχρι στιγμής πορεία του Ερμή: "Στην αρχή της ποδοσφαιρικής χρονιάς όλοι πίστευαν πως ο Ερμής θα ήταν από μια ομάδα από τον όμιλο μας που θα υποβιβαστεί εύκολα... Mετά από τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές νομίζω πως όλοι μπορούν να καταλάβουν ότι αυτή η ομάδα θα κάνει τα πάντα για να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί!"
 
Για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της ομάδας: "Τα πλεονεκτήματα αυτής της ομάδας είναι αρκετά αλλά πιστεύω πως το βασικότερο είναι ότι είμαστε μια μεγάλη οικογένεια από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας. Tο μοναδικό μειονέκτημα κατά την άποψη μου θα είναι αν στο άμεσο μέλλον εφησυχαστούμε μετά τα θετικά αποτελέσματα μας στην αρχή του πρωταθλήματος και να έχουμε καθοδική πορεία στη συνέχεια!"
 
Για τη διακοπή της Γ' Εθνικής: "Η διακοπή λειτουργεί αρνητικά για την ομάδα μου γιατί χάνουμε το ρυθμό μας αλλά κάθε μέρα ακολουθούμε το πρόγραμμα που μας έχει δώσει το προπονητικό team για να είμαστε σε υψηλά επίπεδα φυσικής κατάστασης με την επανέναρξη του πρωταθλήματος!"
 
Για την επανέναρξη του πρωταθλήματος: "Δεν είμαι τόσο αισιόδοξος πως θα ξεκινήσει τόσο γρήγορα το πρωτάθλημα.. νομίζω με το νέο έτος θα μπούμε πάλι στα γήπεδα!"
 
Για το lockdown: "Το lockdown έχει φέρει τα πάνω κάτω πάλι όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και στην προσωπική μας ζωή... Ας ακολουθήσουμε όλοι πίστα τις οδηγίες των ειδικών και να βγούμε υγιείς απ' όλο αυτό!"

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων