ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ενδιαφέρουσες περιπτώσεις για Παναρκαδικό και Ερμή από την Αρκαδία

Υπάρχουν ποδοσφαιριστές στο τοπικό που μπορούν να σταθούν στο ύψος της Γ’ εθνικής.

 

Η σεζόν στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα έχει ρίξει αυλαία και όλοι ευελπιστούν σε μια νέα πιο καλή σεζόν, η οποία δε θα επηρεαστεί από τον κορωνοϊό.

Οι δυο εκπρόσωποι της Αρκαδίας στη Γ’ εθνική την επόμενη χρόνια θα είναι ο ιστορικός Παναρκαδικός και ο Ερμής Μελιγούς.

Ο Παναρκαδικός τη σεζόν που πέρασε είχε αρκετούς ποδοσφαιριστές που είχαν έρθει από άλλο τόπο, κάτι που συνεπάγεται και αρκετά έξοδα καθώς η ομάδα πλήρωνε διαμονή αλλά και φαγητό για τους ποδοσφαιριστές και το μισθό τους επίσης.

Η αλλαγή της διοίκησης αλλά και η οικονομική κρίση που έχει γεννηθεί μετά την εξαπλώσει της πανδημίας θα αναγκάσουν τις δυο ομάδες να επικεντρωθούν στο ντόπιο στοιχείο, κερδίζοντας και χρήματα αλλά και κοινό.

Δεν θα υπάρχει στα πάγια έξοδα η συντήρηση βασικών αναγκών παρά μόνο οι μισθοί των παικτών.

Στη σεζόν που πέρασε, το τοπικό ανέδειξε νεαρούς παίκτες από την Αρκαδία που με την κατάλληλη στήριξη μπορούν να ανταποκριθούν αλλά και να γίνουν καλύτεροι για το μέλλον των ομάδων.

Πέρα από τις παλιοσειρές παικτών όπως οι Καδάς, Σαλαπάτας, Δήμος, Βλαχοκυριάκος, Σωτηρόπουλος,Σταθουλόπουλος, Λαγός που είναι βασικοί και αναντικατάστατοι στις δυο ομάδες, αναδείχθηκαν και αλλά ταλέντα.

Βερβεσός, Λάτσης, Ράλλιος, Γιαννακαρώνης, Κωνσταντάς, Τζήλος, Στασινός, Πλαντάς, Ρούμπος, Τσιώρος είναι κάποιοι από τη νέα γενιά ποδοσφαιριστών που θα πρωταγωνιστήσουν τα επόμενα χρόνια.

Αν όχι τώρα, ποτέ θα πάρουν αυτά τα παιδιά την ευκαιρία που δικαιωματικά αξίζουν;

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων