ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Νίκου: "Αν παραμείνει έτσι ο όμιλος, εκτός Γ΄Εθνικής η Αρκαδία"

Το ιστορικό στέλεχος της ΑΕΚ Τρίπολης, Γιάννης Νίκου, φιλοξενήθηκε στον αέρα της εκπομπής του Radio Arcadia 93.8, "Μπάλα κι άλλα", καθιστώντας σαφές και από πλευράς ΑΕΚ Τρίπολης πως οι ομάδες της Τρίπολης δεν θα κατέβουν στη Γ' Εθνική αν δεν υπάρξουν αλλαγές στους ομίλους.

 

ΞάνθηΑΣΤΕΡΑΣ

Αναλυτικά:

"Νομίζαμε ότι επρόκειτο για φήμες αλλά δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν τα χειρότερα. Θα ακολουθήσουμε την ίδια γραμμή με την ομάδα του Παναρκαδικού. Μίλησα ο ίδιος με τον Πρόεδρο του Παναρκαδικού και υπάρχει η απόφαση πως σ' αυτό τον όμιλο δεν θα κατέβει να παίξει καμία από τις δύο ομάδες. Φυσικά θα ακολουθηθεί κοινή γραμμή και από τις δύο ομάδες. Είναι μια απόφαση που εκτός από απογοήτευση, μου προκαλεί και την περιέργεια για το πως σκέφτονται στην ΕΠΟ. Πως βάζουν την ομάδα σ' αυτό τον όμιλο. Είναι σαν να λένε στις ομάδες μην κάνετε τίποτα, καταθέστε τις σφραγίδες και τα δελτία και μην αγωνιστείτε στο πρωτάθλημα. Να μπούμε σ' έναν όμιλο με γεωγραφικά κριτήρια όχι να κάνουμε ταξίδια. Το πρωί από την ΕΠΟ έλεγαν πως δεν έχουν καταλήξει ακόμα και πριν λίγο μάθαμε σε ποιον όμιλο είμαστε. Αν δεν αλλάξει ο όμιλος η Αρκαδία θα μείνει χωρίς εκπρόσωπο στη Γ' Εθνική".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων