ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Στις 6 Σεπτεμβρίου οι όμιλοι της Γ' Εθνικής

Το απίστευτο μπάχαλο στο θαυμαστό χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου συνεχίζεται , με την ΕΠΟ να αναβάλλει εκ νέου τον καταρτισμό των ομίλων της Γ' Εθνικής.

 

 ΠΑΟΚ ΑΣΤΕΡΑΣ

Ούτε σήμερα δεν μπόρεσε να πάρει απόφαση η Ε.Ε. της ΕΠΟ για τον καταρτισμό των ομίλων, μιας και σύμφωνα με πληροφορίες υπήρχαν διαφωνίες μεταξύ των μελών της.

Το συγκεκριμένο ζήτημα παραπέμφθηκε σε επόμενη συνεδρίαση στις 6 Σεπτεμβρίου, κάτι που σημαίνει πως οι ομάδες θα μάθουν τους αντιπάλους τους μόλις δύο εβδομάδες πριν την καθορισμένη ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος.

Χθες Πέμπτη 23/8, η ΕΠΣ Αρκαδίας, μαζί με 4 άλλες Ενώσεις, απέστειλαν στην ΕΠΟ επιστολή, η οποία αναφέρει τα εξής: "Σας κοινοποιούμε ότι δεν πρόκειται να ανεχθούμε, ούτε να επιτρέψουμε να δημιουργηθεί Ομιλος που θα ενώσει τα Δωδεκάνησα με το Νότιο Ιόνιο και την Πελοπόννησο.

Κάτι τέτοιο εμποδίζει τις ομάδες μας να είναι βιώσιμες και όπως οι ίδιες μας ανακοίνωσαν, δεν πρόκειται να συμμετάσχουν εφ’ όσον τα έξοδά τους αυξάνονται κατακόρυφα. Επίσης τα γεωγραφικά κριτήρια καταστρατηγούνται χωρίς να μπορούμε να αντιληφθούμε το λόγο ή την οποιαδήποτε σκοπιμότητα. Κατανοούμε τις όποιες δυσκολίες, αλλά να φτάσουμε να δημιουργούμε περισσότερα προβλήματα απ’ όσα προσπαθούμε να λύσουμε, κλονίζει την προσπάθειά μας για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου και της ισονομίας που δικαιωματικά μας ανήκει.

Θα είναι παγκόσμια πρωτοτυπία να έχουμε ενώσει 4 διαφορετικές Περιφέρειες της χώρας σε μία! Αξιότιμε Πρόεδρε της ΕΠΟ, Εκτελεστική Επιτροπή και Επιτροπή Γ’ Εθνικής, παρακαλούμε να μας αφουγκραστείτε. Είναι για το καλό όλων μας.

ΜΕ ΤΙΜΗ

ΕΠΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΕΠΣ ΑΧΑΙΑΣ

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων