ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΑΡΗΣ Τρίπολης: Εκτός Κυπέλλου τα κορίτσια (VIDEO)

Την βαριά εντός έδρας ήττα με 1-6 γνώρισε η γυναικεία ομάδα του Άρη Τρίπολης το μεσημέρι της Κυριακής (6/12), από τον Πανηλειακό για την Α' φάση του Κυπέλλου Γυναικών της ΕΠΟ. 

Τα κορίτσια του Άρη Τρίπολης  είχαν αριθμητικό μειονέκτημα καθώς στο 23' η Λαμπράκη αποβλήθηκε καθώς η μπάλα χτύπησε στο χέρι της, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά. 

Η Παπαστασινού εκτέλεσε το πέναλτι αλλά η Πετροπούλου έπεσε σωστά και έπιασε το πέναλτι.

Ωστόσο στο 27' η Παπαστασινού  έκανε το 0-1. Οκτώ λεπτά αργότερα η Κουκουβού έκανε το 0-2. Στο 40' η Λαζανά μείωσε σε 1-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Πανηλειακός σημείωσε σε διάστημα 7 λεπτών έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη- πρόκριση: Στο 61' η Παπαστασινού έκανε το 1-3, στο 65' η Καπαρέλλη ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-4. Τρία λεπτά αργότερα η Ζαφειροπούλου έκανε το 1-5, για να διαμορφώσει το τελικό σκορ η Ασημακοπούλου στο 82', κάνοντας το 1-6.

 

 

Συνθέσεις:

Άρης Τρίπολης:

Πετροπούλου, Αναστοπούλου, Φλώρου, Καραμήτου, Πετρούλη, Κουλούρη, Γεωργακοπούλου, Τσιώρου, Λαζανά, Τζεβελέκου

 

Αγωνίστηκαν και οι: Παπαϊωάννου, Κωτσιορίμπα, Φράγκου

 

Πανηλειακός: Παναγοπούλου, Γ. Μπίθα, Δημητρακοπούλου, Δημοπούλου, Καρτάλου, Νικολοπούλου, Παπαστασινού, Kαπαρέλλη, Στράντζαλη, Ζαφειροπούλου, Κουκουβού,

Αγωνίστηκαν και οι: Α. Μπίθα, Ασημακοπούλου, Μιχαλοπούλου

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων