ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Βαριά ήττα για τα κορίτσια του Άρη Τρίπολης!

Την ήττα με 4-0 γνώρισε η γυναικεία ομάδα του Άρη Τρίπολης στην Χαλκίδα από την τοπική ομάδα των Αβαντίδων, για την 3η Αγωνιστική του Γ' Ομίλου της Β' Εθνικής. 

Οι "κιτρινόμαυρες"  δέχθηκαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό στο πρώτο εικοσάλεπτο, με το σκορ να βρίσκεται ήδη στο 3-0.

Με δύο γρήγορα τέρματα από την Δημητριάδη στο 5' και στο 12', τα κορίτσια του Άρη Τρίπολης, είχαν εξαρχής δύσκολο έργο στο ξεκίνημα της αναμέτρησης. Το έργο της αρκαδικής ομάδας, έγινε ακόμη πιο ανηφορικό όταν η Χριστοδούλου στο 18' έκανε το 3-0, σκορ ημιχρόνου.

 

Τα κορίτσια του Άρη Τρίπολης προσπάθησαν να αντιδράσουν, με την Γεωργακοπούλου να αναγκάζει στο 68'  την Τσώκου σε μια δύσκολη απόκρουση της μπάλας, σε εκτέλεση φάουλ. 

Στο 87' η Δημητριάδη σκόραρε για τρίτη φορά στην αναμέτρηση, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

 

 

Οι συνθέσεις:

Άβαντες Χαλκίδας (Πύθουλας): Τσώκου, Νενέ, Θεοδώρου, Αρκούλη, Τροχούτσου, Χριστοδούλου (56' Τζαφέρη), Χατζηλιόντα, Τσιρδάνη, Βόλη (61' Μάλλιαρη), Μανίτα (82' Χριστοφορίδου), Δημητριάδη.

 

Άρης Τρίπολης (Καζαντζίδης): Πετροπούλου, Αναστοπούλου, Λαμπράκη, Καντζιώρα, Φλώρου, Καραμήτρουυ, Κουλούρη, Γεωργακοπούλου, Τσιώρου, Λαζανά, Τζεβελέκου.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων