ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Κουρμπέλης: "Απ' όταν πήγα στον ΑΣΤΕΡΑ κατάλαβα ότι θα κάνω αυτό το επάγγελμα"

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης μίλησε στη Nova για τα χρόνια του στον Αστέρα, την αγροτική ζωή του μπαμπά του και τη σχέση του με τους Φορτούνη-Μπακασέτα, η οποία κρατάει από... παλιά, απ' όταν αγωνίζονταν όλοι τους με το αστέρι στο στήθος.

 

Μέρος της συνέντευξής του:

ΠαναιτωλικόςΑΣΤΕΡΑΣ

Για τη σχέση του με τον Τάσο Μπακασέτα: "Με τον Μπακασέτα είχαμε πάει μαζί στην ομάδα, ήμασταν τότε 16 ετών και από τότε μέχρι σήμερα έχουμε εξαιρετική σχέση, είμαστε αδέρφια. Μιλάμε μετά από ματς δικά του, δικά μου. Ειδικά αυτή τη χρονιά που ήμασταν κοντά στο πρωτάθλημα και αυτός το ήθελε, επειδή έχουμε εξαιρετική σχέση. Στο τέλος της ημέρας το κατάκτησε η ΑΕΚ και χάρηκε εξίσου. Μιλάμε πάρα πολύ και όταν είναι εδώ στην Αθήνα έχουμε καλή επαφή".

Για τον Κώστα Φορτούνη: "Με τον Κώστα κάναμε ένα χρόνο μαζί προπονήσεις. Τον πρώτο χρόνο που ήμασταν μαζί έκανα μόνο προπονήσεις. Αφότου έφυγε ο Φορτούνης άρχισα να παίζω παραπάνω".

Για το τι θα έκανε αν δεν έπαιζε ποδόσφαιρο: "Ο πατέρας μου είναι αγρότης. Δεν μπορώ να ξέρω, αλλά μπορεί να ασχολιόμουν με αυτό. Δεν τα πήγαινα τα γράμματα. Μέχρι τα 15 έπαιζα στην ομάδα του χωριού. Παίζαμε σχολικούς αγώνες τότε και είχαμε πάει στους ημιτελικούς. Παίζαμε σε ένα παιχνίδι με σχολείο της Τρίπολης. Εκεί ήταν προπονητής γυμναστής του Αστέρα. Με είδε και έκανε δοκιμαστικά. Τότε έπαιζα δεκάρι. Μικρός το ένιωθα ότι ξεχώριζα".

Για το αν ένιωθε ότι ξεχώριζε: "Από τη στιγμή που πήγα στον Αστέρα κατάλαβα ότι θα το κάνω επάγγελμα".

Για το αν τον στήριξαν οι γονείς του: "Ναι. Τον πρώτο χρόνο με πηγαινόεφαιρναν οι γονείς μου. Το στήριξαν όλο αυτό πάρα πολύ και τους ευχαριστώ. Χωρίς αυτούς μπορεί να μην έφτανα εδώ. Μας βγήκε σε καλό".

Για το πως ήταν τα πρώτα χρόνια στον Αστέρα: "Υπήρχαν και άλλα παιδιά. Από τον δεύτερο χρόνο έμεινα εκεί. Πήγαινα σχολείο στην Τρίπολη".

Για την πορεία του στον Αστέρα και αν ένιωσε ότι περνάει ο καιρός και καθυστερεί η μεταγραφή του: "Όχι. Ηταν πιο ανέμελα τα χρόνια τότε. Τώρα είναι άλλες οι απαιτήσεις. Ηταν καλά τα χρόνια τότε. Παίξαμε και στην Ευρώπη. Βάλαμε και γκολ στο ίδιο ματς με τον Τάσο".

Για το πως πήγε στον Παναθηναϊκό: "Ήταν λίγο περίεργο. Είχα έναν τραυματισμό στο γόνατο. Τότε πήγε ο Ουζουνίδης στον Παναθηναϊκό, που του άρεσα πολύ. Είχε κάνει κίνηση και όταν ήταν στον Πανιώνιο. Εμαθα ότι όταν πήγε ήμουν ο πρώτος που ήθελε".

Για το ποιοι Έλληνες ήταν τότε στον Παναθηναϊκό: "Τα αδέρφια Βλαχοδήμου, ο Μαρινάκης. Ήταν πολλοί. Τότε ο Παναθηναϊκός χρειαζόταν παίκτες στη συγκεκριμένη θέση. Έπαιξα με τον Ζέκα τότε. Πήγα 25 Δεκέμβρη και 3 Γενάρη έπαιξα βασικός. Μου άρεσε πολύ. Υπήρχε πολλή όρεξη".

Για το αν τον ήθελε άλλη ομάδα: "Όλες οι μεγάλες ομάδες".

Για τον Μαρίνο Ουζουνίδη: "Χωρίς αυτόν δεν ξέρω τι μέλλον θα μπορούσα να έχω. Τον ευχαριστώ γιατί μου έδωσε τη δυνατότητα να ανέβω μονοπάτι".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων