ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τα παιδιά του ΑΣΤΕΡΑ που πρωταγωνιστούν στην πρώτη ομάδα

Τα παιδιά του ΑΣΤΕΡΑ που ξεκίνησαν από την Ακαδημία και συνεχίζουν την πορεία τους με τα "κιτρινομπλέ".

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Το a-s σας παρουσίασε τα παιδιά του ΑΣΤΕΡΑ που αναδείχτηκαν από την Ακαδημία του και... πέταξαν μακριά, αφήνοντας πίσω τους τα ελληνικά σύνορα αλλά και τους ποδοσφαιριστές έκαναν τα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα στις Ακαδημίες του ΑΣΤΕΡΑ κι έπειτα χάραξαν πορεία στο εγχώριο πρωτάθλημα.

Αυτή τη φορά το a-s παρουσιάζει τους επτά παίκτες των Αρκάδων που ξεκίνησαν από τις Ακαδημίες των κιτρινομπλέ και παραμένουν στο ρόστερ της πρώτης ομάδας.

Ηλίας Χριστόπουλος: Με την Κ19 του ΑΣΤΕΡΑ έχει καταγράψει 60 συμμετοχές, με απολογισμό πέντε γκολ ενώ φέτος έκανε και την πρώτη του εμφάνιση με την  πρώτη ομάδα την τελευταία αγωνιστική των Play Outs, κόντρα στον Ατρόμητο.

Γιώργος Προύντζος: Ο 19χρονος μέσος κατέγραψε 41 εμφανίσεις με απολογισμό τρία γκολ στην Κ19 του ΑΣΤΕΡΑ. Φέτος πήρε το βάπτισμα πυρός στην πρώτη ομάδα των Αρκάδων, έχοντας έξι συμμετοχές.

Νίκος Ζουγλής: Επειτα από 52 εμφανίσεις, 10 γκολ και μία ασίστ στην Κ19, ο Νίκος Ζουγλής αγωνίστηκε για πρώτη φορά με την πρώτη ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ φέτος και κατέγραψε έξι εμφανίσεις.

Γιώργος Κωστέας: Με την Κ19 μέτρησε 42 συμμετοχές και 19 γκολ ενώ φέτος είχε 12 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα, πετυχαίνοντας και το πρώτο του γκολ κόντρα στον Ατρόμητο.

Αλάγκμπε: Επειτα από ένα σύντομο πέρασμα από την Ολλανδία, ο Αλάγκμπε επέστρεψε τον Ιανουάριο στον ΑΣΤΕΡΑ και με τους Αρκάδες μετράει 13 συμμετοχές, ενώ με την Κ19 είχε 27 εμφανίσεις κι ένα γκολ.

Αντώνης Τσιφτσής: Προτού μεταπηδήσει στην πρώτη ομάδα, ο Αντώνης Τσιφτσής κατέγραψε 45 εμφανίσεις με την Κ19. Με την πρώτη ομάδα μετράει 45 συμμετοχές, εκ των οποίων οι επτά ήταν τη φετινή σεζόν.

Χρίστος Τασουλής: Ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του ΑΣΤΕΡΑ. Πέρασε από Αθηναϊκό, Φωστήρα, Πανιώνιο και Λανς, προτού επιστρέψει στους Αρκάδες το 2018. Με τους κιτρινομπλέ έχει καταγράψει 91 εμφανίσεις, με απολογισμό ένα γκολ και τέσσερις ασίστ.

 
 
 
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων