ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αλάγκμπε: "Το όνομά μου σημαίνει ότι ο Θεός είναι μεγάλος Βασιλιάς"

Ο Ολουβατομπιλόμπα Τόμπι Αλάγκμπε μίλησε στο νέο επεισόδιο PODCAST powered by badounas.com του ΑΣΤΕΡΑ, για την ιστορία γύρω από το όνομά του αλλά και για την πιο σπουδαία ημέρα της ζωής του!

ΑΣΤΕΡΑΣ

"Το όνομά μου είναι Ολουβατομπιλόμπα Τόμπι Αλάγκμπε. Το Τόμπι μου το κολλήσαν μέσα στο μεσαίο μου όνομα, για λόγους συντομίας. Ουσιαστικά το όνομά μου σημαίνει Θεός, μεγάλος και Βασιλιάς. Ουσιαστικά είναι σαν να λέμε ότι ο Θεός είναι ο μεγάλος Βασιλιάς. Κάπως έτσι είναι η μετάφραση του ονόματός μου. Δεν γνωρίζω βέβαια τον λόγο για τον οποίο με ονόμασαν έτσι. Ποτέ δεν σκέφτηκα να ρωτήσω και η αλήθεια είναι ότι μου ψιλοταιριάζει μιας και είμαι έτσι... μεγάλος. Το όνομά μου άλλωστε είναι κι από τον παππού μου", ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αλάγκμπε στο Podcast του ΑΣΤΕΡΑ.

Ακούστε όλα όσα είπε εδώ:

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων