ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Άλβαρες: "Να τελειώσουμε όσο καλύτερα γίνεται τη σεζόν" (vid)

Ο Φεντερίκο Άλβαρες κατά την βράβευσή του μίλησε για το πρώτο γκολ που πέτυχε με τη φανέλα του ΑΣΤΕΡΑ, το παιχνίδι με τον Ιωνικό που ακολουθεί, αλλά και για τη συνολική εικόνα των Αρκάδων στο φετινό πρωτάθλημα.

 ΑΣΤΕΡΑΣ

Αναλυτικά όσα είπε:

"Ηταν ένα γκολ το οποίο το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ. Το πανηγύρισα. Ηταν το πρώτο μου γκολ με την ομάδα και το χάρηκα περισσότερο γιατί ήρθε σε μία δύσκολα στιγμή. Θέλαμε οπωσδήποτε να κερδίσουμε τον αγώνα. Ηταν σημαντικό για εμάς να ξεκινήσουμε τα PlayOutμε νίκη. Χάρηκα πάρα πολύ που βοήθησα την ομάδα μου, πετυχαίνοντας το πρώτο μου γκολ. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ την οικογένειά μου, της οποίας αφιερώνω αυτό το βραβείο γιατί είναι πάντα εκεί για εμένα. Στις πιο δύσκολες αλλά και πιο χαρούμενες στιγμές. Στους φιλάθλους της ομάδας θα ήθελα να πω ότι δεν ήταν μια χρονιά που δεν κύλησε όπως θα θέλαμε εμείς. Δεν είναι μια καλή σεζόν για τον Αστέρα, ωστόσο στα παιχνίδια που απομένουν θέλουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, ώστε να πάρουμε περισσότερες νίκες. Βέβαια, να ευχαριστήσω όσους μπήκαν στον κόπο να με ψηφίσουν".

Για το ματς με τον Ιωνικό: "Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία ομάδα την οποία αντιμετωπίσαμε πολύ πρόσφατα, πάλι στην έδρα της. Αυτό σίγουρα κάνει δύσκολα τα πράγματα. Πόσω μάλλον ότι ο Ιωνικός καίγεται για βαθμούς για να παραμείνει στην κατηγορία. Αυτό όμως δεν μας ενδιαφέρει. Θα πάμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι, να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς γίνεται. Όπως είπα πιο πριν ήταν μια δύσκολη χρονιά, αλλά η τελευταία εικόνα είναι αυτή που μένει. Γι’ αυτό και θέλουμε να τελειώσουμε όσο γίνεται καλύτερα τη σεζόν".

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων