ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Δημήτρης Μποροβήλος για Κριτσιδήμα: "Ο ΑΣΤΕΡΑΣ αποχαιρέτησε μια ολόκληρη εποχή"

Ο αντιπρόεδρος του ΑΣΤΕΡΑΣ, Δημήτρης Μποροβήλςο, αποχαιρετά με θερμά και ξεχωριστά λόγια τον Γιώργο Κριτσιδήμα που έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη 22/3.

 

 

Ο Δημήτρης Μποροβήλος αποχαιρετά τον Γιώργο Κριτσιδήμα:

"Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ δεν αποχαιρέτησε απλώς και μόνο ένα ιστορικό στέλεχός του, αλλά μια ολόκληρη εποχή που σηματοδοτήθηκε με την παρουσία του Γιώργου Κριτσιδήμα στον σύλλογο. Η βοήθειά του και η προσφορά του στην ομάδα μας ήταν και θα παραμείνουν διαχρονικά πολύτιμες. Προσωπικά εγώ αποχαιρετώ έναν άμεσο συνεργάτη, έναν άξιο συμπαραστάτη στην προσπάθεια για τη συνεχή βελτίωση του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και συνολικά του αρκαδικού ποδοσφαίρου, αλλά κυρίως αποχαιρετώ έναν καλό φίλο. Καλό Παράδεισο Γιώργο, θα έχεις και πάλι για παρέα σου τον Μπάμπη και από εκεί θα βλέπετε την ομάδα μας. Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσω τη θλίψη μου. Η οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ έχασε ένα ξεχωριστό μέλος της. Συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια του Γιώργου!"

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων