ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Η νίκη επί του Παναιτωλικού σε "ακτίνες"

Η κριτική των ποδοσφαιριστών του ΑΣΤΕΡΑ που αγωνίστηκαν στη νίκη επί του Παναιτωλικού στην Τρίπολη για την 1η αγωνιστική των Play Out της Stoiximan Super League.

ΑΣΤΕΡΑΣ

Παπαδόπουλος: Η αλήθεια είναι πως είχε ένα ήσυχο απόγευμα, καθώς ο Παναιτωλικός εκτός από τη φάση του γκολ δεν κατάφερε να τον απειλήσει.

Καρμόνα: Είχε ενέργεια στο παιχνίδι του, έτρεξε πολύ από τη δεξιά πτέρυγα και έδωσε επιθετικά στηρίγματα.

Ατιένθα: Μέτριο βράδυ από τον Ισπανό. Με την μπάλα στα πόδια βοήθησε στο «build up», όμως είχε 0/2 μονομαχίες στο έδαφος και 0/1 εναέρια. Έχει κάνει καλύτερα παιχνίδια.

Καστάνιο: Από την άλλη ο έτερος Ισπανός στόπερ έκανε καλύτερο παιχνίδι. Είχε 93.6% στις μεταβιβάσεις του (73), είχε 2/2 μονομαχίες στο έδαφος και 1/2 εναέριες, ενώ με δικό του άλμα κέρδισε το πέναλτι από τον Ανέστη.

Άλβαρες: O MVP του ΑΣΤΕΡΑ. Αμυντικά εξαφάνισε τον επικίνδυνο Σενγκέλια, ενώ ήταν απειλητικός και επιθετικά, τόσο με τις σέντρες του όσο και με τα σουτ που επιχείρησε εκτός περιοχής. Τελικά το τελευταίο του σουτ ήταν και το φαρμακερό, με το οποίο πέτυχε το "buzzer beater".

Ριέρα: Αγωνίστηκε για 45 λεπτά πριν αποχωρήσει με πρόβλημα τραυματισμού. Ήταν κινητικός, από δικό του γέμισμα προήλθε η φάση του πέναλτι, όμως θα μπορούσε να είχε περισσότερη ουσία.

Σανταφέ: Παίκτης συγκεκριμένων δυνατοτήτων, προσπάθησε να τις δείξει στο γήπεδο, άλλοτε με επιτυχία κ άλλοτε όχι.

Μουνάφο: Μεστό παιχνίδι από τον Αργεντινό. Κατάπιε χιλιόμετρα στο κέντρο, κέρδισε αρκετές μάχες και ήταν ο κινητήριος μοχλός της ανάπτυξης του ΑΣΤΕΡΑ.

Σίτo: Ο Ισπανός εξτρέμ ήταν μόνιμη πηγή κινδύνων από τα αριστερά για την άμυνα του Παναιτωλικού στα 69 λεπτά που αγωνίστηκε. Είχε 3/3 ντρίμπλες, δημιούργησε ρήγματα, είχε μία πάσα κλειδί, όμως δεν του βγήκαν οι σέντρες του (0/3).

Μπερτόγλιο: Αγωνίστηκε για 84 λεπτά περιφερειακά του Μπαράλες. Ήταν απειλητικός, δοκίμασε τρεις φορές το πόδι του χωρίς αποτέλεσμα και σε μερικές φάσεις έδειξε να μην έχει καθαρό μυαλό.

Μπαράλες: Έσπασε τη γκίνια και επέστρεψε στο σκοράρισμα μετά από ένα... ολόκληρο πρωτάθλημα με ψύχραιμη εκτέλεση φάουλ. Ήταν ένα σημείο αναφοράς στην επίθεση, έδωσε μάχες και έσπαγε σωστά την μπάλα. 

ΑΛΛΑΓΕΣ

Τιλίκα: Αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο λόγω του τραυματισμού του Ριέρα. Ήταν δραστήριος, όμως από δικό του "πούλημα" της μπάλας στο κέντρο προήλθε η ανισορροπία της κιτρινομπλέ άμυνας και το γκολ της ισοφάρισης σε φάση που ο ΑΣΤΕΡΑΣ είχε τον έλεγχο. 

Ζουγλής: Αγωνίστηκε για περίπου 25 λεπτά και ξεχώρισε. Έβγαλε φρεσκάδα, δημιούργησε ρήγματα με την ταχύτητα του και είχε μια ευκαιρία για να σκοράρει.

Προύντζος - Γκαρντάφσκι: Πέρασαν ως αλλαγή στο 84' και έκαναν ελάχιστες επαφές με την μπάλα, οπότε δεν μπορούν να κριθούν.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων