ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μποροβήλος: "Ξεχωριστό το όραμα των κ.κ. Μπάκου και Καϋμενάκη για τον ΑΣΤΕΡΑ"

Ο Γιώργος Μποροβήλος μιλώντας στην εκπομπή της Αθηναΐδας Νέγκα στο Action 24, θυμήθηκε το πώς έγινε πρόεδρος του Αστέρα και στάθηκε στο σημαντικό έργο των κ.κ. Μπάκου και Καϋμενάκη.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

"Λίγοι θα έλεγα", απάντησε σε ερώτηση για το πόσοι διαιτητές έχουν γίνει πρόεδροι και συμπλήρωσε: 

"Εγώ είχα την τύχη ο κύριος Μπάκος κι ο κύριος Καϋμενάκης να έρθουν στον τόπο μου και να δημιουργήσουν μια ομάδα εκ του μηδενός. Ήταν σε τοπικό επίπεδο. Την πήραν, θα λέγαμε, σαν μωρό και την έφτασαν να παίξει μέχρι και Ευρωπαϊκά παιχνίδια. Πέρασε όλες τις κατηγορίες με την πρώτη χρονιά και είναι σήμερα στη μεγάλη κατηγορία. Στη Super League όπως λέγεται, στην οποία συμμετέχει εδώ και 16 συνεχόμενα χρόνια. Είναι μέσα στις τέσσερις ομάδες που συμμετέχουν ανελλιπώς στο πρωτάθλημα. Είναι ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ κι ο ΑΣΤΕΡΑΣ. 

Κάποιος που παρακολουθεί, πρέπει να καταλάβει ότι το επίτευγμα των. κ.κ. Μπάκου και Καϋμενάκη είναι πάρα πολύ σημαντικό. Στον οργανισμό "ΑΣΤΕΡΑΣ" υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι, όμως, το όραμα αυτών των ανθρώπων το υλοποιούμε τα τελευταία χρόνια και πραγματικά είναι κάτι ξεχωριστό για τα ελληνικά δρώμενα της χώρας μας. 

Για τη δημιουργία της ομάδας Γυναικών είπε:

"Από φέτος, ο ΑΣΤΕΡΑΣ δημιούργησε μια ομάδα που είναι στη Β' κατηγορία. Προσδοκούμε, ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι την επόμενη σεζόν θα είμαστε στην κορυφαία κατηγορία - κάτι που θα είναι ξεχωριστό για την ομάδα μας γιατί θα έχουμε εκπροσώπηση και στο αντρικό και στο γυναικείο ποδόσφαιρο στην Α' Εθνική".

Παράλληλα, ο κ. Μποροβήλος μίλησε για το πόσο διαλακτικός είναι με τους παίκτες πλέον λόγω της ιδιότητάς του ως διαιτητής, ενώ λόγω της Γιορτής της Γυναίκας σχολίασε ότι: "Μία γυναίκα μπορεί να δώσει διφορούμενα σήματα" σ' έναν άντρα με τη συμπεριφορά της και εξήγησε γιατί μετά από έναν αγώνα γίνεται τόσος λόγος για τα λάθη στο ποδόσφαιρο.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων