ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Η ισοπαλία στο Αγρίνιο σε... ακτίνες

H κριτική των ποδοσφαιριστών του ΑΣΤΕΡΑ που αγωνίστηκαν στην "λευκή" ισοπαλία με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

ΑΣΤΕΡΑΣ

Παπαδόπουλος: Ήσυχο βράδυ για τον Έλληνα τερματοφύλακα. Οι παίκτες του ΑΣΤΕΡΑ δεν επέτρεψαν στους γηπεδούχους να κάνουν ούτε μια τελική προς την εστία και συνεπώς ο έμπειρος κίπερ δεν χρειάστηκε να κάνει κάποια απόκρουση. Ήταν σωστός στις εκτιμήσεις του και τις πάσες του.
 
Ατιένθα: Ακόμα ένα καλό παιχνίδι από τον Ισπανό στόπερ. Καθάρισε φάσεις και ήταν... εγγύηση με τη μπάλα στα πόδια, καθώς είχε 95,7% ευστοχία στις μεταβιβάσεις του και 7/9 μακρινές μπαλιές.
 
Καστάνιο: Εξίσου καλά παιχνίδι και από τον Καστάνιο, ο οποίος στο πλευρό του Ατιένθα φαίνεται πως βγάζει τον καλύτερο του εαυτό. Κέρδισε μονομαχίες, ήταν σταθερός, σίγουρος στις πάσες του (96,5%) και έχασε μοναδική ευκαιρία για να σκοράρει μέσα από την μικρή περιοχή.
 
Καρμόνα: Είχε ενέργεια και έβγαλε ένταση από τα δεξιά. Αμυντικά τα πήγε εξαιρετικά, καθώς "εξαφάνισε" τον γρήγορο Μόρσεϊ αλλά επιθετικά ήταν λίγο βιαστικός και άτσαλος στις επιλογές του.
 
Άλβαρες: Και ο Αργεντινός ήταν καλός αμυντικά και τα πήγε καλά στο μαρκάρισμα του επικίνδυνου Σενγκέλια. Είχε αρκετά ανεβάσματα από αριστερά και έβγαλε μερικές επικίνδυνες μπαλιές.
 
Σανταφέ: Ο Ισπανός χαφ σε γενικές γραμμές τα πήγε καλά. Συνέβαλε στη μάχη του κέντρου, κέρδισε μονομαχίες και κράτησε μπάλα. Είχε βέβαια ένα μεγάλο λάθος, από το οποίο προήλθε η μοναδική ευκαιρία του Παναιτωλικού, την οποία σπατάλησε ο Πέδρο, όταν βγήκε σε θέση βολής.
 
Αλάγκμπε: Η... αποκάλυψη του ΑΣΤΕΡΑ και ο απροσδόκητος MVP του Αγρινίου. Ο νεαρός αμυντικός κλήθηκε να παίξει ως εξάρι και να μπει στα παπούτσια των Ιγκλέσιας - Μουνάφο και πήρε εξαιρετικό βαθμό. Έβγαλε ενέργεια, δυναμισμό και έδωσε ταχύτητα, η οποία λείπει από το κιτρινομπλέ κέντρο. Έδωσε και κέρδισε πολλές μάχες και ήταν σωστός με τη μπάλα στα πόδια. Από αυτόν η μπάλα κατέληξε στον Καστάνιο στην μεγάλη ευκαιρία που έχασε ο Ισπανός.
 
Σίτο: Ο Ισπανός εξτρέμ ήταν κινητικός, είχε όρεξη, κέρδισε μονομαχίες αλλά του έλειψε η ουσία.
 
Ρεγκίς: Τον ένιωσε η άμυνα του Παναιτωλικού.  Ήταν απειλητικός, είχε ενέργεια, είχε καλές εκτελέσεις στατικών φάσεων και είχε δυο ευκαιρίες για να πετύχει το γκολ που ίσως να έκρινε το ματς αλλά τον νίκησε ο νεαρός Κοντογιάννης.
 
Μπαρτόλο: Αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο και αντικαταστάθηκε λόγω ενοχλήσεων. Είναι παίκτης ουσίας και θα μπορούσε να είχε ασίστ στην πρώτη χαμένη ευκαιρία του Ρεγκίς, καθώς από δική του πάσα βγήκε σε θέση βολής.
 
Μπαράλες: Σημείο αναφοράς για τον ΑΣΤΕΡΑ. Οι συμπαίκτες του τον σημάδεψαν, όμως για ακόμα ένα ματς δεν κατάφεραν να τον βγάλουν σε θέση βολής εκτέλεσης. Είχε 3/4 μονομαχίες εδάφους και 7/9 εναέριες, ενώ από δική του κερδισμένη κεφαλιά ξεκίνησε η φάση του Καστάνιο.
 
Αλλαγές
 
Ριέρα: Αγωνίστηκε στο δεύτερο μέρος αντί του Μπαρτόλο. Ενώ είχε ενέργεια στο παιχνίδι του δεν κατάφερε να κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του. Είχε μια καλή ατομική ενέργεια που ξεκίνησε από δικό του κλέψιμο και ολοκληρώθηκε με άστοχο πλασέ.
 
Μπενίτο, Τιλίκα και Τασουλής: Πέρασαν ως αλλαγές στο φινάλε του ματς και δεν μπορούν να κριθούν.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων