ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μπαρτόλο: "Μας έκανε καλό η νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό" (vid)

Φωτογραφία: asterastripolis.gr

Ο Χουλιάν Μπαρτόλο παρέλαβε το βραβείο του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό και μίλησε για το γκολ που χάρισε τη νίκη επί των "πρασίνων", τον κόσμο του ΑΣΤΕΡΑ αλλά και για το επόμενο ματς των Αρκάδων, κόντρα στον Παναιτωλικό.

 ΑΣΤΕΡΑΣ

Αναλυτικά όσα είπε:

"Για εμένα είναι ένα πολύ σημαντικό βραβείο, ίσως το πιο σημαντικό από όλα τα υπόλοιπα κι αυτό διότι είχα αρκετό καιρό που δεν ήμουν στην επιθυμητή, για εμένα, κατάσταση. Κατάφερα και επέστρεψα με γκολ, απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο, στην έδρα μας. Ολα πήγαν κατ' ευχήν στον συγκεκριμένο αγώνα. 

Θα ήθελα να το αφιερώσω στους κοντινούς μου ανθρώπους που είναι και στις πιο δύσκολες στιγμές μαζί μου αλλά και στις χαρούμενες, όπως είναι αυτή. Μιλάμε για την οικογένειά μου και την κοπέλα μου. Από εκεί και πέρα το αφιερώνω σε όλους τους φιλάθλους του ΑΣΤΕΡΑ που σε κάθε αγώνα που παίζουμε μας στηρίζουν. Βλέπουμε ότι μας αγαπάνε, νιώθουμε την εμπιστοσύνη τους. Εμείς από την πλευρά μας προσπαθούμε σε κάθε αγώνα να τους το ανταποδώσουμε με τον καλύτερο τρόπο".

Για το ματς με τον Παναιτωλικό:

"Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που φέτος έχει κάνει, σχετικά, ένα καλό πρωτάθλημα. Πηγαίνουμε στην έδρα τους κάτι που αυξάνει τον βαθμό δυσκολίας. Ωστόσο, από πλευράς μας νιώθουμε καλά, μας έκανε καλό η νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό, έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές και καλή ομάδα. Θα δουλέψουμε, όπως ήδη κάνουμε, σκληρά για να μπορέσουμε και να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων