ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ο θρίαμβος του ΑΣΤΕΡΑ επί του Παναθηναϊκού σε "ακτίνες"

Η κριτική των 15 ποδοσφαιριστών του ΑΣΤΕΡΑ που αγωνίστηκαν στην μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη.

ΑΣΤΕΡΑΣ

Παπαδόπουλος: Η στατιστική κατέγραψε μόνο μια απόκρουση, όμως αυτή ήταν... όλο το ματς. Ο Έλληνας τερματοφύλακας με μια φανταστική επέμβαση με το πόδι νίκησε τον Φώτη Ιωαννίδη και κράτησε ανέπαφη την εστία του στη μοναδική φάση που απειλήθηκε ο ΑΣΤΕΡΑΣ. Είχε σωστές εξόδους και διαχειρίστηκε σωστά όλες τις φάσεις.
 
Καρμόνα: "Όργωσε" όλη την δεξιά πλευρά. Αμυντικά... εξαφάνισε τους Μπερνάρ και Μαντσίνι, ενώ επιθετικά έκανε πολλές προωθήσεις και έδωσε στήριγμα στην ανάπτυξη των Αρκάδων.
 
Ατιένθα: Σταθερός, σίγουρος και αποτελεσματικός. Καθάρισε όλες τις φάσεις που χρειάστηκε και οργάνωσε το παιχνίδι των κιτρινομπλέ από τα μετόπισθεν.
 
Καστάνιο: Και έτερος στόπερ του ΑΣΤΕΡΑ έκανε εξαιρετικό παιχνίδι με πολλές κερδισμένες μονομαχίες, κυρίως με αντίπαλο τον Αντράζ Σπόραρ. 
 
Άλβαρες: Σταθερός στα αμυντικά του καθήκοντα κόντρα στον επικίνδυνο Παλάσιος, όμως επιθετικά μπορούσε να βοηθήσει περισσότερο.
 
Ιγκλέσιας: Ο αρχηγός του ΑΣΤΕΡΑ στα 37 του χρόνια αποδεικνύει στο χορτάρι πως μπορεί ακόμα να βγάζει 90λεπτα σε ματς με μεγάλους αντιπάλους. Έδωσε και κέρδισε πολλές μάχες στο κέντρο, κράτησε μπάλα και βοήθησε και στην ανάπτυξη. Καταλυτικός.
 
Σανταφέ: Καλό ματς από τον Ισπανό χαφ. Ήταν σίγουρος με τη μπάλα στα πόδια έχοντας 90,5% ευστοχία στις πάσες και βοήθησε τον ΑΣΤΕΡΑ τόσο επιθετικά όσο και ανασταλτικά.
 
Γκαρντάφσκι: Ο Γερμανός αγωνίστηκε στα δεξιά, έτρεξε αρκετά, έδωσε βοήθειες στον Καρμόνα και έβγαλε ενέργεια.
 
Ρεγκίς: Αγωνίστηκε πίσω από τον Μπαράλες, έτρεξε, πίεσε, όμως του έλειψε η ουσία στο παιχνίδι του. 
 
Σίτο: Ο Ισπανός ήταν ένα σημείο αναφοράς επιθετικά για τον ΑΣΤΕΡΑ. Δημιούργησε ρήγματα από τα αριστερά με αντίπαλο τον Βαγιαννίδη. Κέρδισε πολλές μονομαχίες, είχε 96.2% στις μεταβιβάσεις του και από δική του ενέργεια και σέντρα ξεκίνησε η φάση του γκολ. 
 
Μπαράλες: Έδωσε πολλές μάχες με τους κεντρικούς αμυντικούς του Παναθηναϊκού, κάποιες τις κέρδισε και άλλες όχι. Για ακόμα ένα ματς δεν τροφοδοτήθηκε σωστά από τους συμπαίκτες του.
 
ΑΛΛΑΓΕΣ
 
Μπερτόλιο: Μπήκε αλλαγή στο 55' αντί του Γκαρντάφσκι όμως δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά για τους Αρκάδες στο δημιουργικό κομμάτι. Κράτησε μπάλα και βοήθησε στον έλεγχο του ρυθμού που είχε ο ΑΣΤΕΡΑΣ στο δεύτερο μέρος.
 
Μπαρτόλο: Η κίνηση ματ του Άκη Μάντζιου. Ο τεχνικός των Αρκάδων έβαλε τον Αργεντινό αντί του Σανταφέ και έστειλε μήνυμα νίκης στους ποδοσφαιριστές του. Ο Μπερτόλιο έδωσε πνοή, έβγαλε ενέργεια και πέτυχε το φανταστικό γκολ που έκρινε το ματς.
 
Αλάγκμπε: Επανεμφάνιση για τον Νιγηριανό στόπερ μετά την διακοπή του δανεισμού του. Μπήκε για τα τελευταία τρία λεπτά και αγωνίστηκε ως τριτος σέντερ μπακ. Είναι εδώ και υπολογίζεται από τον Άκη Μάντζιο.
 
Ρούμπεν Γκαρθία: Μπήκε και αυτός στο 90+2' για να θωρακίσει την άμυνα του ΑΣΤΕΡΑ και μάλιστα στην τελευταία φάση του ματς έφτασε κοντά στο γκολ.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων