ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μεταξάς: "Η διοίκηση βοηθάει και μας παρέχει τα πάντα, μόνο ευχαριστώ μπορούμε να πούμε"

O προπονητής του ΑΣΤΕΡΑ, Ηρακλής Μεταξάς, παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή του IONIAN Channel "Spor στο ΙΟΝΙΑΝ" και μίλησε για το Μουντιάλ, τη διακοπή, την επανέναρξη και την επαγγελματική δουλειά που γίνεται στην ομάδα.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού:

Για τους πανηγυρισμούς των Αργεντινών της ομάδας για το Παγκόσμιο Κύπελλο: "Ξεκίνησε χθες το βράδυ με μηνύματα στα κινητά και συνεχίστηκε το πρωί στα αποδυτήρια πριν την προπόνηση με πολλά πολλά τραγούδια και πάρα πολύ χαρά από τα παιδιά. Στήθηκε μεγάλο πανηγύρι".

Για τον σπουδαίο τελικό της Αργεντινής με τη Γαλλία: "Ήταν ένας πάρα πολύ ενδιαφέρον τελικός. Σίγουρα τα πρώτα 70 λεπτά μια ομάδα έπαιζε, όμως μετά το 2-1 έγινε συναρπαστικό, άνοιξε το παιχνίδι και είδαμε πολλές φάσεις. Μπορούσαν και οι δυο ομάδες να νικήσουν. Θυμίζω τις δυο μεγάλες ευκαιρίες των Γάλλων λίγο πριν το τέλος. Μετά κρίθηκε στα πέναλτι που πάντα θέλει και λίγο τύχη.

Ο γιος μου είναι 11 χρονών και πριν ξεκινήσει το Μουντιάλ έλεγε πως θα το πάρει η Αργεντινή. Εγώ έλεγα πως θα το πάρει η Γαλλία. Και κάπως ήμασταν και οι δυο κερδισμένοι. Χάρηκα με τον γιο μου που και αυτός με τη φανέλα του Μέσι καθόταν μπροστά στην τηλεόραση και πανηγύριζε τη νίκη της Αργεντινής".

Για το Μουντιάλ του Κατάρ: "Το καλό φέτος είναι πως είδαμε τα αστέρια των μεγάλων ομάδων ξεκούραστα. Άλλες χρονιές έβλεπες μεγάλα παιχνίδια από μεγάλους παίκτες και στο Μουντιάλ ήταν κουρασμένοι. Πήγαιναν εκεί, ξεκουραζόντουσαν με την εθνική και στα παιχνίδια δεν μπορούσαν να ανεβάσουν τον ρυθμό τους. Αυτό δεν το είδαμε φέτος. Είδαμε πρώτη φορά σε Μουντιάλ έναν τόσο καλό Μέσι, πόσο ξεχωρίζει ένας Μπαπέ όταν έχει όλες τις δυνάμεις του. Για αυτό είδαμε και πιο καλά παιχνίδια".

Για την πορεία της ομάδας στον πρώτο γύρο: "Βασικά τα παιχνίδια που παίξαμε με τις ομάδες που είναι σήμερα πιο ψηλά στο ταμπλό από εμάς, με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρη τα πήγαμε πολύ καλά. Παίξαμε δυνατά, δείξαμε το πάθος που θέλαμε. Εκεί που είχαμε ελλείψεις και περιμένω να βελτιωθούμε είναι με τις άλλες ομάδες. Εκεί που έπρεπε να κάνουμε εμείς παιχνίδι. Σε κάποια το καταφέραμε, σε άλλα όχι. Αυτό είναι το ερωτηματικό του δεύτερου γύρου αν θα το βελτιώσουμε. Να βάλουμε ένα γκολ παραπάνω. Βάλαμε πολύ λίγα γκολ, ενώ είχαμε πολλές ευκαιρίες. Τα στατιστικά της Opta μας βγάζουν πέμπτους σε ευκαιρίες".

Για μεταγραφές: "Περιμένουμε κάποιες ενισχύσεις αλλά όπως λέω πάντα δεν κάνουμε κινήσεις απλά για να... κάνουμε και να γεμίσουμε το ρόστερ. Δεν θα το κάνουμε. Θέλουμε παίκτες που θα έρθουν και θα βοηθήσουν από την πρώτη ημέρα. Αν τους βρούμε θα κάνουμε αυτές τις κινήσεις αλλιώς θα συνεχίσουμε με αυτό το ρόστερ και θα προσπαθήσουμε με αυτά τα παιδιά να βρούμε το ένα γκολ παραπάνω".

Για το διάστημα της διακοπής: "Για εμένα δεν είναι κάτι καινούριο. Στη Γερμανία είχαμε κάθε χρόνο αυτή τη διακοπή και πιο μεγάλη, γι' αυτό είναι κάτι πολύ συνηθισμένο. Νομίζω θα βοηθήσει τις ομάδες που ήδη πήραν κάποιους νέους παίκτες για να έχουν χρόνο να μπουν αμέσως στον δεύτερο γύρο. Από εκεί και πέρα βοηθάει λίγο γιατί ξεκουράζονται οι ομάδες. Για εμένα δεν άλλαξε κάτι γιατί δεν ήταν για πολύ μεγάλο διάστημα η διακοπή. Δεν χάνουν τόσο πολύ οι παίκτες σε φυσική κατάσταση μέσα σε 2-2,5 εβδομάδες και φυσικά τη μπάλα δεν την ξεχνάνε".

Για τις διαφορές που μπορεί να δούμε στον δεύτερο γύρο: "Αυτό εξαρτάται και από τα καινούρια παιδιά που θα έρθουν σε όλες τις ομάδες. Διαβάζω για τον Βλάντιμιρ Νταρίντα που ήρθε στον Άρη που τον είχαμε παίκτη στη Φράιμπουργκ. Νομίζω μπορεί να δώσει κάτι καινούργιο στη νέα του ομάδα. Αν δεν κάνουν τη διαφορά οι νέοι παίκτες νομίζω πάνω κάτω στο ίδιο πλαίσιο θα κινηθούμε".

Για τις παροχές της διοίκησης και τις υποδομές: "H διοίκηση βοηθάει πάρα πολύ και ειδικά για επαρχιακή πόλη είναι πάρα πολύ σωστή απέναντι στο προπονητικό τιμ και στους παίκτες. Αυτό είναι πολύ σημαντικό Μόνο ευχαριστώ μπορούμε να πούμε στη διοίκηση για τον τρόπο που μας συμπεριφέρονται. Έχουμε ένα βοηθητικό που είναι σε πάρα πολύ κατάσταση. Κάνουμε κάθε μέρα προπόνηση και ποτέ δεν είχαμε παράπονα. Υπάρχουν άτομα που το περιποιούνται. Έχουμε τα γυμναστήρια μας. Δουλεύουμε επαγγελματικά εδώ".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων