ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

H πρώτη φετινή νίκη σε... ακτίνες

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ νίκησε 2-0 τον ΟΦΗ, πήρε το πρώτο του φετινό τρίποντο και το a-s περνάει από... ακτίνες τους πρωταγωνιστές.

 

Παπαδόπουλος: Είχε γρήγορες επεμβάσεις. Όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί και πρόλαβε με την εμπειρία του και την διορατικότητά του να μην δημιουργηθούν συνθήκες για γκολ από τον αντίπαλο. Στο 81' είπε "όχι" και στον Γκερέρο στη μοναδική καλή στιγμή των Κρητικών στο ματς. 

Γκαρθία: Μάλλον το καλύτερό του ματς όσο είναι στην Τρίπολη. Τον ένιωσε ο αντίπαλος στην επίθεση και στην άμυνα δεν είχε προβλήματα. Μάλιστα προσπάθησε να απειλήσει αλλά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. 

Καστάνιο: Αρχοντικός και άνετος δεν είχε πρόβλημα απέναντι στον Γκερέρο. 

Ζουκάνοβιτς: Κι αυτός με την εμπειρία και τις καλές τοποθετήσεις δεν άφησε περιθώρια στην επιθετική τριάδα του ΟΦΗ να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις. 

Αλβαρες: Είχε ουσιαστική παρουσία. Δεν έβγαλε... μάτια, αλλά ήταν καλός τακτικά και δεν άφησε να βγουν φάσεις από την πλευρά του. Ο Ντίκο δεν φάνηκε καθόλου. 

Ιγκλέσιας: Εσπασε το ρεκόρ του Βαζέχα με την 16η παρουσία του στην Α' Εθνική. Ήταν η πρώτη του φετινή παρουσία στο πρωτάθλημα και ήταν πολύ καλός ως το 75' που έμεινε στο ματς. Εδωσε μάχες, κερδίζοντας τις περισσότερες ενώ από τη δική του μάχη στο 44' ήρθε το 2-0 με τον Μπαράλες να παίρνει την μπάλα, να την σπάει στον Μπαρτόλο και από τον Αργεντινό ο Γκαρντάφσκι έκανε το 2-0. 

Ντομίνγκεθ: Εκανε τη δουλειά του και με το σκορ να είναι στο 2-0, στο ημίχρονο ο Μεταξάς τον έκανε αλλαγή με τον Στάνκο θέλοντας πιο φρέσκα πόδια στον άξονά του. 

Τίλικα: Απίστευτο γκολ. Το πρώτο του στο Κολοκοτρώνης με τον Αστέρα. Είχε πολλά τρεξίματα και βοήθησε την ομάδα του να πάρει μάχες στο κέντρο αλλά και να... ξεκλειδώσει τη νίκη. 

Μπαρτόλο: Ο κορυφαίος του Αστέρα. Δύο ασίστ, άπειρα τρεξίματα και παραλίγο να κάνει και το 3-0. Στ0ο 74' άφησε τη θέση του στον Μπερτόλιο όντας ο καλύτερος παίκτης του ματς. 

Γκαρντάφσκι: Πριν το γκολ, είχε ένα δοκάρι που ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Εδειξε ότι είχε πολλή διάθεση και ήταν ουσιαστικό όταν έπρεπε. Το καλύτερό του ματς με την κίτρινη φανέλα. 

Μπαράλες: Πολλές οι μονομαχίες που έδωσε και μάλιστα θα μπορούσε να είναι κάνει το 3-0 στο 59'. Η κεφαλιά του όμως σταμάτησε στον Στίβενς. Γενικότερα, πολύ θετική η εικόνα του. 

ΑΛΛΑΓΕΣ:

Στάνκο: Η πρώτη αλλαγή του Μεταξά στο ημίχρονο. Εδωσε ενέργεια και φρεσκάδα στον άξονα. Αυτό ακριβώς που ήθελε ο Μεταξάς με το σκορ να είναι 2-0. Βοήθησε κι αυτός να... σβήσει εντελώς ο πολύ κακός Ντιουσέ. 

Κρέσπι: Μπήκε στο ματς στο 65'. Δεν φάνηκε είναι η αλήθεια αλλά έδειξε να έχει διάθεση και να βγάλει ενέργεια. Όμως ήταν το σημείο που η ομάδα του έκανε διαχείριση δυνάμεων. 

Βαλιέντε: Και μόνο ότι επέστρεψε στη δράση ξανά μετά τον τραυματισμό του αρκεί. ΜΠήκε στο ματς στο 75' και είχε σωστές τοποθετήσεις αλλά φυσικά θέλει χρόνο για να βγουν τα τρεξίματά του.

Μπερτόγλιο: Δεν μπορεί να κριθεί. Μπήκε στο 74' με το σκορ να είναι 2-0 και βγήκε αναγκαστικά στο 87'. 

Ριέρα: Πέρασε στο ματς στο 87' φυσικά όλα είχαν κριθεί θα είναι άδικο να κριθεί.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων