ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μεταξάς: "Για πρώτη φορά τα γκολ βγήκαν από το πλάνο μας"

Ο Ηρακλής Μεταξάς, μετά το ματς με τον ΟΦΗ δήλωσε ικανοποιημένος τόσο για τη νίκη όσο και για τον τρόπο με τον οποίο έπαιξαν οι παίκτες του.

 

Συγκεκριμένα είπε στη ΝOVA:

Για τη νίκη του Αστέρας Τρίπολης: "Σήμερα για πρώτη φορά τα γκολ βγήκαν από το πλάνο που είχαμε. Αυτό ακριβώς δηλαδή που ετοιμάσαμε όλη την εβδομάδα. Ξέραμε ότι θα βρούμε κάποιους χώρους, τους οποίους βρήκαμε και θα μπορούσαμε να βάλουμε να βάλουμε ένα γκολ με τον Μπαρτόλο στην αντεπίθεση, αλλά και την ευκαιρία του Μπαράλες. Αυτό είναι καλό, αλλά έχουμε δρόμο μπροστά μας για να δείξουμε την εικόνα που φαντάζομαι".

Για το αν είναι σε καλό δρόμο ο Αστέρας Τρίπολης: "Ακόμα δεν είμαστε κοντά. Έπρεπε να αλλάξουμε και το σχήμα γιατί έχουμε κάποιους τραυματισμούς και κάποια παιδιά δεν είναι ακόμα έτοιμα. Ο Βαλιέντε γύρισε και φάνηκε ότι δύσκολα αντέχει πάνω από 10-15 λεπτά. Από την άλλη ξέρουμε ότι ο Ματίας θα κουραστεί. Επίσης και ο Στάνκο είχε ίωση. Με βάση όλα αυτά που είπα τώρα νομίζω ότι πήγαμε καλά".

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων