ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΑΣΤΕΡΑΣ-ΟΦΗ 2-0: Πρώτη νίκη με... σάμπα

O ΑΣΤΕΡΑΣ με μια εξαιρετική εμφάνιση ήταν ανώτερος από τον ΟΦΗ, τον οποίο νίκησε με 2-0 και πήρε το πρώτο του τρίποντο στην τρέχουσα σεζόν. Εξαιρετικός ο Μπαρτόλο με δυο ασίστ, σκόραραν Τιλίκα και Γκαρντάφσκι.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Ετσι ξεκίνησε:

Ο Ηρακλής Μεταξάς σε σύστημα 4-3-3 για πρώτη φορά φέτος ξεκίνησε με τους:

Παπαδόπουλο στο τέρμα και τους Γκαρθία (έχει θλάση ο Καρμόνα), Ζουκάνοβιτς, Καστάνιο, Άλβαρες στην άμυνα (από δεξιά στα αριστερά). 

Ιγκλέσιας, Ντομίνγκεθ και Τίλικα είναι στην τριάδα των χαφ, με τους Μπαρτόλο και Γκαρντάφσκι να είναι αριστερά και δεξιά αντίστοιχα του Μπαράλες.

Κυνικός ΑΣΤΕΡΑΣ... χόρεψε σάμπα τον ΟΦΗ

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ μπήκε καλύτερα στο ματς, κράτησε μπάλα και εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τις φάσεις που δημιούργησε. Σε δύο στιγμές που η μπάλα πήγε στην εστία, αυτή κατέληξε στα αντίπαλα δίχτυα.

Μέχρι το 17', οι γηπεδούχοι δημιούργησαν δύο καλές στιγμές για να απειλήσουν αλλά και η κεφαλιά του Γκαρθία και το δοκάρι του Γκαρντάφκι δεν μέτρησαν ως οφσάιντ. 

Το 1-0 άνοιξε στο 19' ο Τίλικα. Ο Βραζιλιάνος πέτυχε απίστευτο γκολ, με τον Μπαρτόλο να τον βρίσκει από τα αριστερά και εκείνος αφού στόπαρε με το στήθος, έπιασε έναν "κεραυνό" με το δεξί στέλνοντας την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Από εκεί και πέρα, ο ΟΦΗ προσπάθησε να πιέσει χωρίς ουσία. Ο Παπαδόπουλος όποτε χρειάστηκε δεν άφησε τον αντίπαλο καν να απειλήσει βγαίνοντας γρήγορα στην μπάλα. 

Όσο πηγαίναμε προς το τέλος του ημιχρόνου, δεν είχαμε κάποια αξιοσημείωη φάση. Στο 44' όμως... κρύφτηκε η μπάλα. Ο Μπαράλες βρήκε αριστερά τον Μπαρτόλο, εκείνος με την δεύτερη ασίστ του στο ματς έστειλε την μπάλα στον Γκαρντάφσκι κι ο Γερμανός με τέλειο σουτ στην κίνηση έγραψε το 2-0. Αυτό ήταν το πρώτο του γκολ με τους κιτρινομπλέ! 

Πήγε για το 3-0,έκανε διαχείριση δυνάμεων

Στο δεύτερο μέρος, οι Αρκάδες πίεσαν μέχρι το 65' για το 3-0. Από εκεί και πέρα έκαναν διαχείριση. 

Στο 59', ο Γκαρντάφκι πήρε την μπάλα από το λάθος του Ντιουσέ, έκανε τη σέντρα και ο Μπαράλες με κεφαλιά είδε τον Στίβενς να του λέει "όχι" εντυπωσιακά. Τρία λεπτά αργότερα, ο Μπαρτόλο απέναντι από τον Στίβενς πήγε να κάνει το 2-0. Όμως ο κίπερ του ΟΦΗ απέκρουσε και αυτήν την προσπάθεια των γηπεδούχων. 

Από εκεί και πέρα δεν άλλαξε τίποτα στο ματς. Ο Ηρακλής Μεταξάς είδε τους παίκτες του να βγάζουν... γούστα. Εβαλαν δύο πανέμοφα γκολ και δεν επέτρεψαν να απειληθεί η άμυνα. 

Στο 81' μάλιστα, ο Παπαδόπουλος έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Γκερέρο. 

Το άσχημο ήταν πως ο Μπερτόγλιο μετά την είσοδό του στο ματς, πέρασε ακτός αφήνοντας τη θέση του στον Ριέρα καθώς δεν μπορούσε να συνεχίσει. 

Ετσι, ο Αστέρας είναι πλέον στους 7 βαθμούς παίρνοντας την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Γκαρσία, Αλβάρες, Ιγκλέσιας (75' Βαλιέντε), Μπαρτόλο (74' Μπερτόγλιο, Ριέρα 87'), Ντομίνγκεθ (46' Στάνκο), Τιλίκα, Γκαρντάβσκι (65' Ρετζίς), Μπαράλες.

ΟΦΗ: Στίβενς, Λάρσον, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης (73' Θοράρινσον), Μεγιάδο (46' Τοράλ), Ντιούσε (62' Στάικος), Περέα, Ντίκο (57' Μπουζούκης), Γκερέρο, Ντουρμισάι (46' Μπιφουμά).

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων