ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

"Ήρθε η ώρα να νικήσουμε" (video)

Ο Πέπε Καστάνιο αφιέρωσε το γκολ του με τον Λεβαδειακό στον παππού του και στέλνει μήνυμα νίκη για το ματς με τον ΟΦΗ!

ΑΣΤΕΡΑΣ

Στο αρχικό του σχόλιο, ο Καστάνιο είπε στην κάμερα του Αστέρα Τρίπολης:

"Σίγουρα είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γι' αυτό το βραβείο. Σίγουρα δεν είναι σύνηθες για έναν κεντρικό αμυντικό να βάζει γκολ, ωστόσο συνέβη σ' αυτό το ματς και ελπίζω να συμβεί και στο μέλλον. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο που με ψήφισε και από την πλευρά μου υπόσχομαι ότι θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της".

Για το αν αφιερώνει κάπου το γκολ του: "Θα ήθελα να το αφιερώσω στον παππού μου, που περνάει λίγο μια δύσκολη στιγμή. Είναι άρρωστος αυτήν την περίοδο. Όταν σκόραρα, κατευθείαν στο μυαλό μου ήρθε αυτός κι οι στιγμές που έχουμε περάσει μαζί".

Το μήνυμά του για το ματς με τον ΟΦΗ: "Ξέρουμε ότι το ξεκίνημά μας δεν είναι το ιδανικό, δεν έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε κάποιον αγώνα. Πιστεύουμε ότι ήρθε η ώρα, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς με τον ΟΦΗ ώστε να ανέβουμε βαθμολογικά".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων