ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μεταξάς: "Πιστεύω θα έχουμε διαφορετική εικόνα στα επόμενα παιχνίδια"

O Ηρακλής Μεταξάς μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV μετά τη φιλική ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα (3-4) και τόνισε πως στα επόμενα παιχνίδια ο ΑΣΤΕΡΑΣ θα έχει διαφορετική εικόνα.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού:

"Δεν είμαι ικανοποιημένος όσο θα ήθελα. Είδα κάποια πράγματα που μου άρεσαν και κάποια που δεν μου άρεσαν καθόλου. Θα ξεκινήσουμε και πάλι με τα στάνταρ με τις στατικές φάσεις, σίγουρα θέλουμε βελτίωση εκεί. Οι τελικές μας ήταν αρκετές, αλλά δεν βρήκαμε στόχο και εκεί πρέπει να το δουλέψουμε. Όπως είπα και προχθές, έπαιξαν συνολικά 19 παιδιά, το μοιράσαμε το παιχνίδι. Από αυτές τις δύο ομάδες, θα κάνουμε μια καλή και νομίζω και με αυτό μόνο θα δούμε μια άλλη εικόνα μέσα στο γήπεδο.

Δεν είχαμε προετοιμαστεί για τα πέναλτι, φιλικός αγώνας είναι. Εμείς κάνουμε τα φιλικά, για να δούμε κάποια παιδιά , να τα δοκιμάσουμε σε θέσεις που τις γνωρίζουμε ή και σε θέσεις που δεν τα γνωρίζουμε. Προχθές και τον Μπερτόγλιο και τον Τιλίκα τους βάλαμε στο κέντρο, να δούμε και εκεί τι μπορούν να προσφέρουν. Το κάνουμε για να δοκιμάσουμε και να δούμε πράγματα. Ελπίζω και πιστεύω απόλυτα ότι θα έχουμε διαφορετική εικόνα στα επόμενα παιχνίδια".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων