ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΑΣΤΕΡΑΣ - ΠΑΣ 3-4: Λύγισε στη "ρώσικη ρουλέτα"

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ με νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα του πάλεψε, κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης (2-2), αλλά στην διαδικασία των πέναλτι γνώρισε την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα με 4-3 κι έτσι κατέλαβε την 4η θέση στο φιλανθρωπικό τουρνουά που διεξήχθη στον Βόλο.

 

Ο Ηρακλής Μεταξάς επέλεξε την εξής ενδεκάδα για τον μικρό τελικό: Τσιφτσής, Garcia, Τασουλής, Χριστόπουλος, Αντζουλάς, Valiente, Munafo, Tilica, Bertoglio, Soni και Barrales.

Η ομάδα του ΠΑΣ ξεκίνησε με τους: Πριόρ, Παντελάκης, Σορια, Εραμούσπε, Κιάκος, Μπιλμπαο, Καραχάλιος, Ριένστρα, Ροσέρο, Μορέιρα, Μπιλμπάο και Παμλίδης.

Η πρώτη καλή ευκαιρία για τους Αρκάδες ήρθε με κλασσική ευκαιρία. Ο Μπαράλες απείλησε στο 3΄την εστία του Πριόρ. Η δεύτερη κλασσική ευκαιρία ήρθε λίγα λεπτά αργότερα, με προβολή του Ατζουλά μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Τελικά ο ΠΑΣ Γιάννινα, άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Εραμούσπε, έπειτα από απευθείας εκτέλεση του Μορέιρα. Στο 20' ο Μπερτόγλιο λίγο έλειψε να ισοφαρίσει για λογαριασμό του Αστέρα κόντρα στον ΠΑΣ, αλλά η κεφαλιά του σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι.

Στο 38' ο Κιάκος σταμάτησε την μπάλα με το χέρι, με τον Αστέρα να κερδίζει πέναλτι και ένα λεπτό αργότερα ο Μπαράλες να κάνει το 1-1 από την άσπρη βούλα. 

Εκ νέου προβάδισμα στον ΠΑΣ Γιάννινα έδωσε ο Μπαγκαλιάνης όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, με κεφαλιά έκανε το 2-1 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Οι Αρκάδες όμως δεν το έβαλαν κάτω και στο 84' έφτασαν ξανά στην ισοφάριση. Ο Γκαρθία με ωραίο τρόπο βρήκε τον Ρεγκίς και ο Ισπανός μεσοεπιθετικός πλάσαρε εξαιρετικά για το 2-2. Στο 89' λίγο έλειψε ο ΑΣΤΕΡΑΣ να πάρει προβάδισμα. Ο Μπενίτο έγινε αποδέκτης μιας κάθετης μπαλιάς, αλλά ο πορτιέρε του ΠΑΣ Γιάννινα είπε "όχι".

Αυτό ήταν το τελικό αποτέλεσμα στην κανονική διάρκεια της αναμέτρησης. Ετσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην διαδικασία των πέναλτι, εκεί όπου ο ΑΣΤΕΡΑΣ ηττήθηκε με 4-3.

Η διαδικασία των πέναλτι:

Ρεγκίς: Δοκάρι

Εραμούσπε: Απόκρουση Τσιφτσή

Μπενίτο: Εύστοχη εκτέλεση

Ροσέρο: Εύστοχη εκτέλεση

Ιγκλέσιας: Απόκρουση Αθανασίου

Πήλιος: Εύστοχη εκτέλεση

Αντζουλάς: Εύστοχη εκτέλεση

Μπιλμπάο: Εύστοχη εκτέλεση

Ρούμπεν Γκαρθία: Εύστοχη εκτέλεση

Μπαγκαλιάνης: Εύστοχη εκτέλεση

Αστέρας Τρίπολης (Μεταξάς): Τσιφτσής, Γκαρθία, Χριστόπουλος, Αντζουλάς, Τασουλής, Βαλιέντε, Μουνάφο, Τιλίκα, Μπερτόγλιο, Σονί, Μπαράλες.

Στον πάγκο οι Σγουρής, Αλάγκμπε, Παπαδόπουλος, Κανελλόπουλος, Ιγκλέσιας, Αλί Μπαμπά, Κρέσπι, Μπενίτο.


ΠΑΣ Γιαννινα (Στάικος): Πρίορ, Μπιλμπάο, Παντελάκης, Εραμούσπε, Κιάκος, Καραχάλιος, Μορέιρα, Ριένστρα, Σόρια, Ροσέρο, Παμλίδης.

Στον πάγκο οι Σούλης, Αθανασίου, Τσίρης, Κύρκος, Λώλης Αλ., Ποζνάνσκι, Τσαβός, Πήλιος, Τζίμας, Μπαγκαλιάνης, Λώλης Ν., Ρίζος, Λιάσος.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων