ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΟΦΗ - ΑΣΤΕΡΑΣ 1-0: Είχε ευκαιρίες, χρειάζεται χρόνο

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ παρά το θετικό πρόσωπο που παρουσίασε και τις αρκετές ευκαιρίες που δημιούργησε, γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον ΟΦΗ, στο πλαίσιο του τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα που διεξάγεται στο Πανθεσσαλικό με οικοδεσπότη τον Βόλο.

ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο Ηρακλής Μεταξάς επέλεξε το 4-2-3-1. Παπαδόπουλος- Πίτσου, Καστάνιο, Καρμόνα, Άλβαρες-Στάνκο, Γκαρνταφσκι-Μπερτόγλιο, Ριέρα,Σίτο - Κρέσπι ήταν αυτοί οι οποίοι πήραν θέση στο βασικό σχήμα.

Ο Νίκος Νιόπλιας για τον ΟΦΗ επέλεξε τον ίδιο σχηματισμό. Η βασική ενδεκάδα των Κρητικών: Μανδάς-Μαρινάκης, Μπαλογιάννης, Γιαννούλης, Πασαλίδης-Μεγιάδο, Ντιουσέ- Νέιρα, Τοράλ, Μπουζούκης-Τσιαλιανίδης.

Η πρώτη καλή ευκαιρία ήταν για τον ΑΣΤΕΡΑ. Στο δεύτερο λεπτό του αγώνα ο Αλβαρες σέντραρε και ο Ριέρα έπιασε σουτ στην κίνηση με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ. Ενα λεπτό αργότερα ο Γκαρντάβσκι εξ επαφής έστειλε τη μπάλα άουτ, χάνοντας την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στην αναμέτρηση.

Τελικά, ο ΟΦΗ ήταν η ομάδα που άνοιξε το σκορ. Οι Κρητικοί κέρδισαν στο 18' πέναλτι με τον Τοράλ που ανατράπηκε μέσα στην περιοχή. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Μπουζούκης νικώντας τον Παπαδόπουλο και κάνοντας το 1-0.

Στο 43' ο Παπαδόπουλος δεν απομάκρυνε σωστά, ο Ντιουσέ επιχείρησε ένα σουτ από το κέντρο σε κενή εστία αλλά αστόχησε. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον ΟΦΗ να προηγείται και τον ΑΣΤΕΡΑ να αδικείται βάσει εικόνας και ευκαιριών.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, ο ΑΣΤΕΡΑΣ απείλησε. Εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Άλβαρες, κεφαλιά του Καστάνιο, η μπάλα σταμάτησε στο σώμα του Πασαλίδη και απομακρύνθηκε ο κίνδυνος για τον ΟΦΗ. Στο 51' ο Παπαδόπουλος με ωραία επέμβαση είπε "όχι" σε κεφαλιά του Νέιρα.

Το 1-0 έμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα, με αποτέλεσμα ο ΑΣΤΕΡΑΣ να γνωρίσει την ήττα. Ετσι θα αγωνιστεί την Τρίτη (09/08) στον μικρό τελικό του τουρνουά, με τον χαμένο του ζευγαριού: Βόλος – ΠΑΣ Γιάννινα.

Για τον ΑΣΤΕΡΑ αγωνίστηκαν και οι: Μπερόγλιο, Μπενίτο, Μουνάφο, Αντζουλάς

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων