ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Η νέα κι εντυπωσιακή εμφάνιση του ΑΣΤΕΡΑ... αφιερωμένη στην Αρκαδία

Φωτογραφία: asterastripolis.gr

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ έδωσε στο φως της δημοσιότητας την εντός έδρας φανέλα που θα φοράει η ομάδα τη φετινή σεζόν, η οποία έχει άρωμα.... Αρκαδίας, με το αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό!

  ΑΣΤΕΡΑΣ

Σε κίτρινο χρώμα, με μπλε λεπτομέρειες, η νέα εμφάνιση του Αστέρα εντυπωσιάζει!

Σε συνεργασία με την Macron, ο ΑΣΤΕΡΑΣ παρουσίασε τη νέα φανέλα που θα φοράνε οι ποδοσφαιριστές την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν, η οποία στο μπροστινό μέρος έχει ανάγλυφο τον χάρτη της Αρκαδίας!

Οπως αναφέρει η "κιτρινομπλέ" ΠΑΕ, στη φανέλα αποτυπώνονται περιοχές που έχουν κάνει την Αρκαδία γνωστή σε όλη την Ελλάδα, ιστορικά εδάφη, αλλά και ξεχωριστά τοπία.

Αναλυτικά:

Την φετινή αγωνιστική περίοδο ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ θα "κουβαλάει" ολόκληρη την Αρκαδία όπου κι αν αγωνίζεται. Παρουσιάζουμε την εντός έδρας εμφάνιση της ομάδας για την σεζόν 2022-2023.

Τρίπολη, Γορτυνία, Κυνουρία, Μαντινεία, Μεγαλόπολη! Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ "ταξιδεύει" σε ολόκληρη την Αρκαδία και παρουσιάζει, σε συνεργασία με την Macron, την εντός έδρας εμφάνιση για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023. 

Η φανέλα που φωτογραφήθηκε στις περιοχές που έχουν κάνει γνωστό τον Νομό σε όλη την Ελλάδα, τα ιστορικά εδάφη, τα ξεχωριστά τοπία. Όλα αποτυπώνονται στη νέα φανέλα του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, με τον χάρτη της Αρκαδίας να προβάλλεται στην όψη της και τις πέντε περιοχές να αναγράφονται στο εσωτερικό της. 

Οι ποδοσφαιριστές θα αγωνίζονται πλέον έχοντας στη φανέλα τους τον Νομό του ΑΣΤΕΡΑ και παίρνοντας δύναμη από εκείνον!

ΜΙΑ ΦΑΝΕΛΑ ΓΕΜΑΤΗ ΑΡΚΑΔΙΑ!

 * Η νέα εντός έδρας φανέλα του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ θα είναι διαθέσιμη στο Star Store (Εθν. Αντιστάσεως 67) και στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.starstore.gr από τις επόμενες ημέρες. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων