ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Oι επόμενες κινήσεις του ΑΣΤΕΡΑ

O ΑΣΤΕΡΑΣ ανακοίνωσε τις πρώτες τέσσερις μεταγραφικές κινήσεις της σεζόν και πλέον αναμένονται ακόμα δυο έως τρεις προσθήκες μέχρι την αναχώρηση για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Κολωνία. 

ΑΣΤΕΡΑΣ

O ΑΣΤΕΡΑΣ την Παρασκευή (2/7) ανακοίνωσε τις πρώτες τέσσερις μεταγραφές για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο με τις αποκτήσεις των Φακούντο Μπερτόγλιο, Χουλιάν Μπαρτόλο, Μίκαελ Γκαρντάβσκι και Κάλεμπ Στάνκο. 

Οι "κιτρινομπλέ" τρέχουν τις κινήσεις τους και μέσα στις αμέσως επόμενες μέρες αναμένεται να πάρουν δυο έως τρεις ακόμα ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα οι Αρκάδες κινούνται για την απόκτηση ενός επιθετικού, ενός μέσου και ενδεχομένως να υπάρξει ενδιαφέρον για ακόμα έναν κεντρικό αμυντικό. 

Θυμίζουμε πως ο Ηρακλής Μεταξάς είχε προαναγγείλει στην παρουσίαση του, πως ο ΑΣΤΕΡΑΣ θα ταξιδέψει στην Κολωνία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στις 14 Ιουλίου με σχεδόν ολοκληρωμένο ρόστερ και ίσως γίνουν μια ή δυο κινήσεις μετά την επιστροφή της ομάδας. 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων