ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Επέστρεψαν στον ΑΣΤΕΡΑ και ξεκίνησαν προετοιμασία οι τέσσερις δανεικοί

Οι τέσσερις νεαροί ποδοσφαιριστές του ΑΣΤΕΡΑ που έφυγαν δανεικοί την προηγούμενη σεζόν επέστρεψαν στην Τρίπολη, ξεκίνησαν προετοιμασία και είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν την θέση τους στο ρόστερ.

ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ την προηγούμενη σεζόν είχε δανείσει τους Αλέξανδρο Κάρδαδη, Τιμιπέρε Τζόνσον Εμπό, Ολουγουατομπιλόμπα Αλάγκμπε και τον Σουνταΐς Αλί Μπαπά, στο δεύτερο μισό της σεζόν, ώστε να "ψηθούν" και να πάρουν εμπειρίες.

Οι τέσσερις νεαροί, οι οποίοι προέρχονται από τις ακαδημίες των Αρκάδων, επέστρεψαν στην Τρίπολη και ξεκίνησαν προετοιμασία, με στόχο να κερδίσουν τη θέση τους στο ρόστερ του Ηρακλή Μεταξά.

Ο Κάρδαρης είναι δεξιός μπακ και την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στον ΟΦ Ιεράπετρας, ο 19χρονος μέσος Εμπό έπαιξε στην Επισκοπή, ο Αλάγκμπε φόρεσε της φανέλας της Τζεουνέσε και ήταν στους κορυφαίους στόπερ στο πρωτάθλημα του Λουξεμβούργου, ενώ ο Αλί Μπαμπά πήγε στην Ξάνθη στο δεύτερο μισό της σεζόν, καθώς δεν έβρισκε χρόνο συμμετοχής λόγω της επιθετικής υπεροπλίας του ΑΣΤΕΡΑ.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων