ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

"Ό,τι βλέπετε έχει πληρωθεί από την τσέπη του κυρίου Μπάκου και του κυρίου Καϋμενακη"

Στο πλαίσιο της παρουσίασης του Ηρακλή Μεταξά, ο Γιώργος Μποροβήλος ρωτήθηκε για το σκέπαστρο και την επιλογή στη θέση του Γενικού Αρχηγού.
Για το στέγαστρο του γηπέδου: "Έγιναν επαφές με Δήμο - Περιφέρεια και κοινή συνάντηση του Περιφερειάρχη με τον Δήμαρχο. Οι προθέσεις είναι θετικές. Μας ζητήθηκε να βοηθήσουμε στο θέμα της μελέτης, την οποία επικαιροποιήσαμε, τη στείλαμε στον Δήμο και προωθήθηκε στην Περιφέρεια. Μένει μια συμφωνία Δήμου και Περιφέρειας για να προχωρήσουμε στην προκήρυξη του έργου. Δεν έχω καμιά πρόθεση να καλύψω κανέναν. Οι ρυθμοί στο δημόσιο, όταν εμπλέκονται μάλιστα δύο φορείς, είναι... δυσκίνητοι. Πιστεύω πως τα πράγματα θα πάνε πιο γρήγορα. Το γήπεδο της Τρίπολης έχει θέμα με τις καιρικές συνθήκες λόγω του βαρύ χειμώνα. Έχουμε ανάγκη το έργο. Θυμίζουμε πως το γήπεδο είναι δημοτικό, όμως ότι βλέπετε τώρα μέχρι την τελευταία βίδα έχει πληρωθεί από την τσέπη του κυρίου Μπάκου και του κυρίου Καϋμενακη. Ότι συζητάμε τώρα είναι έργο των δυο ευεργετών μας. Εγώ κι όλοι οι υπάλληλοι της ομάδας δουλεύουμε για να υλοποιήσουμε το όραμα τους. Ότι έχει καταφέρει αγωνιστικά ο ΑΣΤΕΡΑΣ, τελικό, ημιτελικούς, Ευρώπη, ομίλους Europa League τα έχει καταφέρει χάρης αυτών των δύο. Το ίδιο ισχύει για το γήπεδο. Ευελπιστούμε αυτό να είναι ένα ευχαριστώ για όλα όσα έχουν δημιουργήσει στο κατασκευαστικό κομμάτι. Ένα στέγαστρο δεν «λέει» και τίποτα, όμως όταν ακούν ότι η Α, Β, Γ ομάδες φτιάχνουν ομάδες με λεφτά του κράτους και αυτοί μόνο πληρώνουν κάπου είναι ένα «γαμώτο»".
 
Για την κάλυψη της θέσης του Γενικού Αρχηγού μετά την απώλεια του Μπάμπη Σκορπίδα: "Eίναι τεχνοδιοικητικό κομμάτι. Ο προπονητής είναι ο απόλυτος άρχοντας των αποδυτηρίων και θα συνεργαστούμε. Υπάρχουν άνθρωποι που θα καλύψουν κάποιες αρμοδιότητες. Ο Μπάμπης ήταν ένα στέλεχος με πολύ συναίσθημα και "πάντρευε" κάποια πράγματα με τη νοοτροπία παράγοντα χαμηλών κατηγοριών, με αυξημένα προσόντα. Εδώ είμαστε και θα τα φτιάξουμε όλα. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Σε συνεργασία με τον προπονητή όλα θα λυθούν για την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας",

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων