ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Η εκτός έδρας εμφάνιση του ΑΣΤΕΡΑ και η συμμετοχή του κόσμου

Η εκτός έδρας φανέλα της νέας σεζόν θα είναι αφιερωμένη στην προστασία του περιβάλλοντος και ο ΑΣΤΕΡΑΣ ζήτησε από τον κόσμο να γίνει συμμέτοχος στη δράση της ομάδας.

Αναλυτικά:

ΑΣΤΕΡΑΣ

Αγαπητά μέλη του Viber Community του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. 

Ο σύλλογός μας αφιερώνει την εκτός έδρας εμφάνιση της επόμενης αγωνιστικής περιόδου στη μάχη για την Προστασία του Περιβάλλοντος. Τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, η οποία εορτάζεται κάθε χρόνο στις 5 Ιουνίου, σας ζητάμε να γίνετε κι εσείς συμμέτοχοι στη δράση της ομάδας μας.

Ο τρόπος είναι απλός:

Ζητήστε από τα παιδιά σας να κάνουν μια ζωγραφιά γράφοντας το όνομά τους με θέμα: Το Περιβάλλον.

Στείλτε τις ζωγραφιές τους μαζί με τα δικά σας στοιχεία (ονοματεπώνυμο γονέα) μέχρι τις 2 Ιουνίου ηλεκτρονικά στη διεύθυνση [email protected]

Οι ζωγραφιές των παιδιών σας θα δημοσιευθούν από την ομάδα μας στις 5 Ιουνίου. 

Όσοι συμμετάσχουν στη συγκεκριμένη δράση, θα κερδίσουν ένα αναμνηστικό δώρο της ομάδας μας και θα έχουν έκπτωση 20% στις αγορές τους στο Star Store.

THERE IS NO PLANET B!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων