ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Άστραψε και βρόντηξε ο Μποροβήλος προς τους παίκτες του Αστέρα!

Φωτογραφία: asterastripolis.gr

Η νωχελική εικόνα των παικτών του Αστέρα στον αγώνα με τον Ιωνικό, έφερε την έντονη αντίδραση της διοίκησης των Αρκάδων. Ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Μποροβήλος, προέβη σε δριμύτατες παρατηρήσεις, προς τους παίκτες και το προπονητικό τιμ, μεταφέροντας παράλληλα και την δυσαρέσκεια των κυρίων Καϋμενάκη και Μπάκου.

 ΑΣΤΕΡΑΣ

"Αυτή δεν είναι εικόνα για τον Αστέρα. Μήπως κάποιοι θεωρούν ότι τελείωσε το πρωτάθλημα; Μήπως κάποιοι πιστεύουν ότι βρίσκονται σε διακοπές; Συνέλθετε! Δε με απασχολεί η ήττα, αλλά ο τρόπος με τον οποίο ήρθε αυτή. Η εικόνα σας, ήταν απαράδεκτη. Χωρίς νεύρο, χωρίς διάθεση, χωρίς πάθος γι’ αυτό που κάνετε. Είστε ικανοποιημένοι από τον εαυτό σας; Γνωρίζετε σε ποια ομάδα παίζετε; Ο Αστέρας, όλα αυτά τα χρόνια, είτε κυνηγάει κάποιον στόχο, είτε όχι, αγωνίζεται για τη φανέλα του και για τον κόσμο που τον στηρίζει. Περιμένω αντίδραση και διαφορετική εικόνα από όλους, μέχρι το τελευταίο παιχνίδι, το τελευταίο λεπτό της χρονιάς".

Ο αρχηγός Ματίας Ιγκλέσιας, πήρε τον λόγο εκ μέρους των ποδοσφαιριστών:

"Ζητάμε συγγνώμη για την εικόνα μας. Δείξαμε ένα πολύ κακό πρόσωπο που σας στενοχώρησε. Απογοητεύσαμε και τον κόσμο, κάτι που κατανοούμε ότι δεν είναι αποδεκτό. Πρέπει να σεβόμαστε όσους μας στηρίζουν, τη διοίκηση, τους φιλάθλους, αλλά και τους εαυτούς μας. Υποσχόμαστε ότι δεν θα παρουσιάσουμε πάλι τέτοια εικόνα".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων