ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Η νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης σε "ακτίνες"

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ δυσκολεύτηκε αλλά με "λυτρωτή" τον Βαλιέντε κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης. Διαβάστε την κριτική στην απόδοση των "κιτρινομπλε".

ΑΣΤΕΡΑΣ

Παπαδόπουλος: Σε ακόμα ένα ματς ήταν καθοριστικός. Η μόνιμη απειλή του Απόλλωνα, Παμλίδης, ήταν ανήμπορος να τον νικήσει.

Καρμόνα: Σταθερός αμυντικά και επιθετικά έδωσε την ασίστ του γκολ! Μετράει ήδη τέσσερις ασίστ και είναι κορυφαίος σε... σερβιρίσματα για τους Αρκάδες.

Αλβαρες: Χωρίς λάθη, έκανε τη δουλειά και... προκάλεσε ρήγματα από τα αριστερά. Καλό ματς από τον Αργεντινό. Χριστόπουλος: Τα πήγε καλά, δεν έκανε κάποιο σημαντικό λάθος, σταθερός, με πάθος και πρώτος στη μπάλα.

Καστάνιο: Εξυπνες τοποθετήσεις, γρήγορες παρεμβάσεις στη μπάλα. Εχει.. δέσει με τον Χριστόπουλο.

Κανελλόπουλος: Στο πρώτο μέρος που αγωνίστηκε έδωσε μάχες, πήρε αρκετές εξ αυτών και βοήθησε όσο έμεινε στο γήπεδο.

Mουνάφο: Μέχρι το 74' που έμεινε στο ματς τα έδωσε όλα ξανά. Ήταν το... μηχανάκι στον άξονα και έδωσε ουκ ολίγες βοήθειες σε άμυνα αλλά και στο δημιουργικό κομμάτι.

Σίτο: Εμεινε στο ματς μέχρι το 74' κι αυτός και μάλιστα είχε και το δοκάρι στο 54', ενώ έδωσε μάχες και προσπάθησε από τα αριστερά να... σπάσει τη σκληρή άμυνα του Απόλλωνα.

Ριέρα: Δεν έδωσε πολλά επιθετικά και λογικό ήταν να τον κάνει αλλαγή ο Ράσταβατς στο 46', καθώς έβλεπε ότι και αμυντικά δεν έδινε πολλές βοήθειες στον Καρμόνα.

Σόνι: Ήταν μέσα σε φάσεις, έδωσε μάχες και κρατούσε ψηλά την άμυνα του Απόλλωνα. Από τα καλά του βράδια παρόλο που δεν σκόραρε.

Μπαράλες: Πήρε μπάλα, είχε φάσεις και κάποιες θα μπορούσε να τις τελειώσει καλύτερα. Δεν έκανε γκολ αλλά ήταν κι αυτός... πληθωρικός μέσα στην αντίπαλη περιοχή.

ΑΛΛΑΓΕΣ:

Βαλιέντε: Μπήκε στο ματς στο 46' αντί του Κανελλόπουλου. Είναι ο MVP λόγω του γκολ αλλά ο Ισπανός είχε... γεμάτη παρουσία γενικά. Πολύ καλός, δίνοντας ρυθμό στο κέντρο και σφραγίζοντας την άμυνα.

Κρέσπι: Μπήκε με φόρα. Είχε δοκάρι, πίεζε και βοηθούσε στο τακτικό κομμάτι. Πολύ καλός ο Ισπανός γενικά, ο οποίος φέτος μετράει και 3 γκολ.

Καπίγια: Πέρασε στο ματς στο 74', μοίρασε μπάλες και βοήθησε κι αυτός στον επιθετικό μονόλογο του δεύτερου μέρους. Έπρεπε να σκοράρει στη φάση που είχε.

Ιγκλέσιας: Ο 300άρης αρχηγός γέμισε τον άξονα. Ήταν πολύ καλός και προκάλεσε... φόβο στον αντίπαλο με την παρουσία του και τα μαρκαρίσματά του. Με την εμπειρία και την ποιότητά του ήταν καθοριστικός κι αυτός για να έρθει η νίκη.

Μπενίτο: Μπήκε στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, δεν μπορεί να κριθεί.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων