ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΑΣΤΕΡΑΣ - Απόλλων Σμύρνης 1-0: Μονότερμα και λυτρωτής Βαλιέντε!

Φωτογραφία: asterastripolis.gr

Σ' έναν αγωνιστικό χώρο επηρεασμένο από την "Ελπίδα", ο Αστέρας είχε δύο δοκάρια, νίκησε 1-0 τον Απόλλωνα με γκολ στο 88' κι οι... ελπίδες για 6άδα αυξάνονται κατακόρυφα!

ΑΣΤΕΡΑΣ

Eτσι ξεκίνησε

Για τους Αρκάδες ο Παπαδόπουλος ήταν κάτω από τα γκολπόστ, οι Καρμόνα,  Χριστόπουλος, Καστάνιο, Αλβαρες στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά, οι Μουνάφο, Κανελλόπουλος στον άξονα, οι Ριέρα, Σίτο Σόνι πίσω από τον Μπαράλες.

"Παγωμένοι" παίκτες

Παρά το χιόνι το Κολοκοτρώνης ήταν σε καλή κατάσταση λόγω των συντονισμένων ενεργειών των ανθρώπων της ομάδας. 

Το ματς στα πρώτα λεπτά δεν είχε φάσεις με τους παίκτες να προσπαθούν να συνηθίσουν στις συνθήκες. 

Οι φιλοξενούμενοι στο 10' απείλησαν με τον Παπαδόπουλο, αλλά ο κίπερ των Αρκάδων μπλόκαρε. Τα λεπτά περνούσαν και ρυθμός δεν υπήρχε. Στο 21' πάντως οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλη ευκαιρία για το 1-0. Σίτο και Ριέρα έπαιξαν το 1-2, ο δεύτερος βγήκε απέναντι από τον Βέρχουλστ, αλλά ο Βέλγος πρόλαβε και έδιωξε. Στην επόμενη φάση, ο Παμλίδης είχε αλλη μια κεφαλιά αλλά και πάλι ο "Παπ" μπλόκαρε.

Τελικά το ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ. 

Στο.. δοκάρι

Το δεύτερο μέρος βρήκε τον Ράσταβατς να κάνει δύο αλλαγές. Κρέσπι και Βαλιέντε μπήκαν στο ματς αντί των Ριέρα - Κανελλόπουλου. 

Το ημίχρονο ξεκίνησε με μια μεγάλη φάση για τον Αστέρα. Το σουτ του Σόνι εκτός περιοχής, απέκρουσε ο Βέρχουλστ και στη συνέχεια ο Ρεγκίς με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι!

Στην επόμενη φάση, ο Σόνι απέναντι από τον Βέρχουλστ αλλά ο Γιακιμόφσκι έδιωξε το πλασέ του Καμερουνέζου.  Στο 53' ο Σίτο δοκίμασε το πόδι του αλλά η μπάλα για δεύτερη φορά σταμάτησε στο δοκάρι. 

Τα λεπτά περνούσαν κι οι Αρκάδες συνέχιζαν να πιέζουν για το γκολ που θα του έδινε τη νίκη. Ο Μπαράλες στο 74' σούταρε με τη μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ. Η ομάδα της Τρίπολης συνέχισε να πιέζει και τελικά η λύση ήρθε από τον Βαλιέντε.

Ο Ισπανός, στο 88', είδε τον Καρμόνα να κάνει εξαιρετική "μπούκα" και με εξαιρετικό σουτ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 1-0!

Μ' αυτήν τη νίκη, οι Αρκάδες είναι στην 6άδα, έχοντας 26 βαθμούς μαζί με τον ΟΦΗ.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων