ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

H νίκη επί του Βόλου σε "ακτίνες"

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ κατέκτησε ακόμη ένα τρίποντο στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά απέναντι στον Βόλο με 1-0. Διαβάστε την κριτική στην απόδοση των "κιτρινομπλε".

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Παπαδόπουλος: Κομβικός. Κράτησε το μηδέν όταν ο Βόλος πίεσε. Βγήκε γρήγορα στο τετ α τετ με τον κίλερ Φαν Βέερτ και  με τις αποκρούσεις του κράτησε το μηδέν σε τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι που υπερασπίστηκε την εστία των Αρκάδων.

Αλβαρες: Αρκετά σταθερός στα μετόπισθεν, ενώ επιθετικά προσπάθησε να δημιουργήσει προβλήματα. Τον έχουμε δει και σε καλύτερα ματς αλλά παίρνει πάνω από τη βάση.

Χριστόπουλος: Αποτελεσματικός, άμεσος, με πάθος και καθαρό μυαλό. Πολύ καλός, απέδειξε για άλλη μια φορά ότι είναι από τους καλύτερους - αν όχι ο καλύτερος - στόπερ της γενιάς του.

Ατιένθα: Σε κάποιες φάσεις είχε αργές τοποθετήσεις αλλά γενικά δεν έκανε το μεγάλο λάθος. Ήταν για ακόμη μια φορά σταθερός κι αυτός στις περισσότερες φάσεις.

Καρμόνα: Για ακόμα ένα παιχνίδι έτρεξε πάρα πολύ, ήταν συνεπής ανασταλτικά και συμμετοχικός στο επιθετικό παιχνίδι.

Κανελλόπουλος: Όσο παίζει τόσο ανεβαίνει. Εγραψε χιλιόμετρα, έδωσε μάχες και ήταν άψογος παρτενέρ του Μουνάφο περιορίζοντας τη δημιουργία του αντιπάλου.

Μουνάφο: Για άλλη μια φορά βγάζουμε το καπέλο στον αρχηγό. Εξαιρετικός, με πολλές σωστές τοποθετήσεις και πάσες στο μισό του αντιπάλου. Βοήθησε να... σπάσει η ορμή του Βόλου όταν ανέβασε στροφές.

Ριέρα: Ορεξάτος και κομβικός, καθώς «μοίρασε» την ασίστ με εξαιρετική πάσα για το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση. Δοκίμασε το πόδι του σε κάποιoς περιπτώσεις, ψάχνοντας το γκολ για δεύτερο διαδοχικό ματς, όμως δεν του βγήκαν τα τελειώματα.

Σίτο: Κι αυτός από την πλευρά του δημιούργησε προβλήματα. Στο ένας μ' έναν είναι από τους καλύτερους του πρωταθλήματος και σαφώς έπαιξε ρόλο στην πίεση προς την αντίπαλη άμυνα.

Σόνι: Σκόραρε το νικητήριο γκολ. Αυτό τα λέει όλα. Ο πρώτος σκόρερ του ΑΣΤΕΡΑ πίεσε και προσπάθησε για να έρθουν κι άλλα, αλλά έμεινε στο ένα γκολ. Αρκεί. MVP μαζί με τον Παπ.

Μπαράλες: Γκολ δεν είχε, μπάλες πολλές στα πόδια του δεν πήρε αλλά κι αυτός έδωσε μάχες, μπήκε στη φωτιά, άσκησε πίεση στην αντίπαλη άμυνα με την εμπειρία και τον όγκο του, ενώ στο διάστημα της πίεσης του Βόλου έφτασε μέχρι το ημικύκλιο της "κιτρινομπλέ" περιοχής για να μαρκάρει.

ΑΛΛΑΓΕΣ:

Τίλικα: Μπήκε στο ματς στο 65' κι ο Βραζιλιάνος φρόντισε να τον... νιώσει ο αντίπαλος. Κι αυτός με την ποιότητά του, φρόντισε να κλείσει σε μεγάλο διάστημα την άμυνα του Βόλου.

Βαλιέντε: Μπήκε στο 65' αντί του Κανελλόπουλου που δεν μπορούσε να συνεχίσει. Για όσο έμεινε έδωσε βοήθειες και ανάσες, πρόσθεσε εμπειρία δίπλα στον Μουνάφο, ενώ μετά την αναγκαστική αλλαγή του Ατιένθα "επιστρατεύτηκε" ως κεντρικός αμυντικός.

Ρεγκίς: Μπήκε στο 81' αντί του Σίτο. Ετρεξε και πίεσε και έδωσε λύσεις στην πίεση του Βόλου.

Καπίγια: Μπήκε στο 87' αντί του Σόνι και στο τέλος δεν ήθελε πολύ να κάνει το 2-0. Και μόνο ότι παίζει και ανεβαίνει ο Ισπανός είναι επιτυχία.

Iγκλέσιας: Ο αρχηγός πέρασε ως αλλαγή στο 90' στη θέση του Ατιένθα και προφανώς δεν μπορεί να κριθεί

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων