ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Καρμόνα: "Αφιερώνω το βραβείο στους... ηρωικούς φιλάθλους του ΑΣΤΕΡΑ" (vid)

Ο Νταβίντ Καρμόνα βραβεύτηκε ως ο BADOUNAS MVP Of The Match και έκανε δηλώσεις στην κάμερα του ATFCtv.

ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ισπανός μπακ:

Για την ανάδειξη του ως Badounas MVP: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον κόσμο που με ψήφισε. Είναι σημαντικό που παίρνω την αναγνώριση του και χαίρομαι πάρα πολύ. Μου δίνει κίνητρο να δουλεύω ακόμα πιο ψηλά. Θέλω να αφιερώσω αυτό το βραβείο στους ηρωικού φιλάθλους που βρέθηκαν δια ζώσης στον αγώνα με τον ΟΦΗ και μας βοήθησαν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό για να πάρουμε μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς".

Για την ααίστ του στο γκολ του Ριέρα: "H ασίστ στον Ριέρα ήταν ωραίος τρόπος για να γιορτάσω από τη δικιά μου πλευρά τα γενέθλια μου. Η ομάδα από τη δική της την πλευρά μου έκανε δώρο αυτό το βραβείο οπότε είμαστε "πάτσι". Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά. Ήμουν σίγουρα και λίγο τυχερός στη φάση του γκολ Ριέρα, όμως κι εγώ κυνηγάω όσο περισσότερο μπορώ, να είμαι όσο πιο επιθετικός γίνεται, ώστε να βοηθάω την ομάδα να παίρνει νίκες για να πετύχει τους στόχους της".

Για τα επόμενα δύο παιχνίδια με Βόλο και Απόλλωνα στην Τρίπολη: "Για εμάς είναι σημαντικό πως έχουμε δυο παιχνίδια στην έδρα μας. Είναι καλή ευκαιρία για να πάρουμε βαθμούς και να πλησιάσουμε στον στόχο μας. Τα κίνητρα μας είναι στο 100%. Προετοιμαζόμαστε πολύ καλά για το παιχνίδι με τον Βόλο, θέλουμε τους τρεις βαθμούς και μετά να κοιτάξουμε τον επόμενο αγώνα".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων