ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Παπαδόπουλος: "Το επίπεδο του ΑΣΤΕΡΑ είναι για να διεκδικεί θέση στην Ευρώπη"

O Nίκος Παπαδόπουλος μίλησε στον "Κόσμο των Σπορ" της ΕΡΤ και αναφέρθηκε στον αγώνα με τον ΟΦΗ, στους στόχους της ομάδας, στον αγώνα με τον Ολυμπιακό και στον συναγωνισμό με τον Τσιφτσή.

ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τερματοφύλακα:

Για την αμυντική λειτουργία του ΑΣΤΕΡΑ: "Kάθε αμυντική λειτουργία είναι σημαντική σε μια ομάδα. Είμαστε τρία-τέσσερα χρόνια μαζί και έχουμε συνοχή στην αμυντική γραμμή, όπως και σε όλες τις γραμμές. Έχουμε ένα προπονητή που μας βοηθάει και η συνοχή είναι δικό του έργο".

Για το που θα κριθεί το εισιτήριο των Play Off: "Όπως έχει φέρει τα πράγματα ο COVID θα ανταποκρίνονται οι ομάδες που έχουν τις περισσότερους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές. Ο ΟΦΗ είχε 3-4 απουσίες, όπως και εμείς. Όποια ομάδα ανταπεξέλθει στις απουσίες της ανάμεσα σε εμάς, τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον ΟΦΗ θα είναι αυτή που θα μπει στα Play Off".

Για τα ανερχόμενα "αστέρια" του ΑΣΤΕΡΑ: "Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ανέκαθεν έδινε ευκαιρίες στους νεαρούς παίκτες και ιδιαίτερα στα παιδιά των ακαδημιών. Στα παιδιά δεν χαρίζεται τίποτα, μπαίνουν στο γήπεδο και μας δίνουν πολύτιμες βοήθειες. Ο Χριστόπουλος, ο Κανελλόπουλος, ο Τσιφτσής και ο Αντζουλάς έχουν δείξει την αξία τους, ενώ έρχονται και άλλα παιδιά από πίσω".

Για τον στόχο της ομάδας: "Ο στόχος μας είναι να βγούμε στην Ευρώπη, όμως πλέον είναι ακόμα πιο δύσκολο, καθώς βγαίνουν λιγότερες ομάδες. Έχουμε μια από τις πιο οργανωμένες ομάδες που το επίπεδο της είναι να διεκδικεί μια θέση στην Ευρώπη".

Για τον συναγωνισμό με τον Τσιφτσή: "Ανάμεσα σε εμένα και τον Τσιφτσή, όπως και γενικά στην ομάδα δεν υπάρχει ανταγωνισμός αλλά συναγωνισμός. Eίναι ένας πολύ ταλαντούχος τερματοφύλακας, που κατάφερε να ανταπεξέλθει σε μια δύσκολη καμπή για την ομάδα πέρυσι. Έχει πολλά να δώσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο".

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: "Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Από αυτά τα παιχνίδια μπορείς μόνο να κερδίσεις. Ο Ολυμπιακός θα έχει την πίεση να κερδίσει. Δεν έχουμε άγχος. Φιλοσοφία μας είναι να παίζουμε παντού για τη νίκη".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων