ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Άρης - ΑΣΤΕΡΑΣ 1-0: Έλειψε τύχη και αποτελεσματικότητα

Φωτογραφία: asterastripolis.gr

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ πάλεψε μέχρι και το τελευταίο λεπτό κόντρα στον Άρη, ωστόσο δεν είχε την τύχη με το μέρος του κι έφυγε με άδεια χέρια από τη Θεσσαλονίκη. Οι Αρκάδες σκόραραν στο 48' με τον Ριέρα, αλλά το τέρμα του δε μέτρησε ως οφσάιντ, μετά και την παρέμβαση του VAR.

ΑΣΤΕΡΑΣ

Η πρώτη καλή ευκαιρία ήταν για τον Άρη. Ο Καμαρά έφυγε στην αντεπίθεση, τρύπωσε από τα δεξιά και βγήκε σε τετ α τετ με τον Τσιφτσή, αλλά δεν μπόρεσε να τον νικήσει. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ προσπαθούσε να κρατήσει την μπάλα και έψαχνε να βρει το γκολ. Στο 12’ οι Αρκάδες έκαναν για πρώτη φορά αισθητή την παρουσία τους στην περιοχή του Άρη. Ο Ριέρα έκανε το σουτ στην κίνηση, έπειτα από γύρισμα από τα δεξιά, ήταν όμως άστοχος.

Στο 31ο λεπτό του αγώνα ο ΑΣΤΕΡΑΣ έφτασε κοντά στο γκολ. Ο Σόνι με πολύ όμορφες ντρίμπλες, άνοιξε στον Καρμόνα, εκείνος έβγαλε τη σέντρα και ο Κρέσπι από κοντά δεν σχεδόν σε κενή εστία, δεν κατάφερε να ευστοχήσει. Μέχρι το 36ο, είχε έξι τελικές σε αντίθεση με τους γηπεδούχους οι οποίοι είχαν μόλις μία.

Ωστόσο, ο Άρης ήταν αυτός ο οποίος πήρε κεφάλι στο σκορ. Οι κίτρινοι κυκλοφόρησαν την μπάλα, ο Μαντσίνι γύρισε με τακουνάκι, ο Μπρούνο Γκάμα έδωσε στην μπάλα κατεύθυνση προς τα δίχτυα, ο Άλβαρες στην προσπάθειά του να διώξει έσπρωξε την μπάλα στην εστία της ομάδας του. Το 1-0 ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δεύτερου 45λεπτου ο ΑΣΤΕΡΑΣ βρήκε το γκολ O Σόνι πίεσε ψηλά, έκλεψε την μπάλα, τροφοδότησε τον Ριέρα στα αριστερά της περιοχής, εκείνος πλάσαρε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο βοηθός σήκωσε το σημαιάκι δείχνοντας οφσάιντ, η φάση ελέγχθηκε και στο VAR, όπου δεν άλλαξε κάτι. Οι Αρκάδες συνέχισαν την ασφυκτική τους πίεση προκειμένου να φτάσουν στην ισοφάριση. Μετά από κεφαλιά πάσα του Μπαράλες, ο Ρεγκίς έγινε αποδέκτης της μπάλας, έκανε το σουτ στην κίνηση, αλλά μπλόκαρε ο Ντένις. Αυτή ήταν και η πρώτη τελική που καταγράφηκε στο δεύτερο μέρος.

Στο 65’ μετά από σουτ του Μπρούνο Γκάμα, ο Τσιφτσής μπλόκαρε την μπάλα. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ πάντως ήταν καλύτερος στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου. Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε. Ο Άρης έκανε διαχείριση του αποτελέσματος και ο ΑΣΤΕΡΑΣ προσπαθούσε προσεκτικά να δημιουργήσει προϋποθέσεις για ισοφάριση.

Λίγο πριν το φινάλε έπειτα από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ιτούρμπε, η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Τσιφτσή. Το 1-0 παρέμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα κι έτσι ο ΑΣΤΕΡΑΣ έφυγε με άδεια χέρια από το "Κλεάνθης Βικελίδης".

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Ντένις, Σούντγκρεν (26΄ Σάκιτς), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα, Τζέγκο, Λούκας Σάσα, Μπερτόγλιο (85’ Ματίγια), Μπρούνο Γκάμα (69’ Ματέο Γκαρσία), Μαντσίνι (69’ Μαντσίνι) και Καμαρά (85’ Μάνος).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Άλβαρες, Καστάνο, Ατιένθα, Καρμόνα (79’ Ρούμπεν Γκαρσία), Μουνάφο (66’ Ιγκλέσιας), Βαλιέντε, Ριέρα, Ρεγκίς (86’ Κανελλόπουλος), Σόνι (86’ Μπενίτο) και Μπαράλες (66’ Αλί Μπαμπά).

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων