ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ο θρίαμβος του ΑΣΤΕΡΑ επί του Ατρόμητου σε "ακτίνες"

H κριτική των 16 παικτών του ΑΣΤΕΡΑ που αγωνίστηκαν στη μεγάλη νίκη των Αρκάδων επί του Ατρόμητου με 6-2.

ΑΣΤΕΡΑΣ

Τσιφτσής: Στο 3-1 δεν αντέδρασε στο απίστευτο γκολ του Μουνίθ (ελάχιστοι θα το έβγαζαν) αλλά σε δύο άλλες καλές στιγμές του Ατρόμητου στο πρώτο μέρος... καθάρισε. Στο σουτ του Κουλούρη εκεί που πήγε η μπάλα επίσης δύσκολα θα μπορούσε να κάνει κάτι -αν και έπεσε σωστά. Ίσως να αιφνιδιάστηκε και δεν έπεσε πιο γρήγορα.

Άλβαρες: Πολύ καλός ο Αργεντινός - ειδικά επιθετικά που προκάλεσε ρήγματα και ήταν σοβαρό στήριγμα της επιθετικής γραμμής. Ήταν πάνω κάτω στην αριστερή γραμμή και είχε και τελική.

Καρμόνα: Πολύ καλός στα αμυντικά του καθήκοντα, ενώ είχε συμμετοχή και στο 2-0, αφού συνδυάστηκε άψογα με τον Ριέρα. Ήταν πολύ καλός και στο επιθτικό κομμάτι περνώντας πάσες στην αντίπαλη περιοχή.

Ατιένθα: Περισσότερο θεατής στο α' μέρος όπου ο Ατρόμητος δεν... υπήρχε. Ο Κουλούρης είχε ένα ψαλιδάκι κι ο Μουνίθ μια κακή τελική.

Καστάνιο: Έπαιξε στο πρώτο μέρος, καθότι στο δεύτερο έγινε αναγκαστική αλλαγή λόγω ενοχλήσεων. Όσο βρέθηκε στον αγωνιστικό δεν είχε κάποιο πρόβλημα. Ο Μουνίθ έβαλε γκολάρα, δεν έχει κάποια ευθύνη.

Κανελλόπουλος: Πολύ καλός ανασταλτικά και βοήθησε στην κυκλοφορία της μπάλας. Στο 61' βγήκε με τον Ράσταβατς να θέλει την ποιότητα και την εμπειρία του Μουνάφο για τη διαχείριση του 3-1.

Βαλιέντε: Ο γνωστός, σταθερός Βαλιέντε. Απελευθέρωσε τον Κανελλόπουλο και τον βοήθησε να περάσει μπάλες στην 4άδα της επίθεσης. Είχε και την τρομερή ασίστ στον Ριέρα στο 6-2.

Σίτο: Στο 11' βρήκε με ενοχλήσεις και δεν μπορεί να κριθεί. 

Λέο Τίλικα: Είχε αρκετά τρεξίματα, βοήθησε κι αυτός στο επιθετικό κομμάτι και στο 37' δεν ήθελε πολύ ο Σονί, να χρηστεί σκόρερ και από την πάσα του.

Σονί: Χωρίς καμία αμφιβολία ο καλύτερος παίκτης του Αστέρα στο ματς. Εκτός από τα δύο γκολ (και τί γκολ το 2ο του), τον ένιωσε η αντίπαλη άμυνα κι ο Γιαννιώτης είχε δύσκολο έργο απέναντί του. Ο Σονί είναι ο παίκτης που θέλει ο Αστέρας όταν ο Μπαράλες δεν... μιλάει. Όταν πέρασε στην κορυφή της επίθεσης μοίρασε 2 ασίστ στον Ρεγκίς. Βγήκε στο 79' και συγκέντρωσε δικαίως το χειροκρότημα.

Μπενίτο: Επιτέλους είδαμε έναν παίκτη περιοχής που τον... νιώθει ο αντίπαλος. Δεν έκανε κάτι το εντυπωσιακό και δεν σκόραρε αλλά είχε συμμετοχή στην εξαιρετική εικόνα της ομάδας του. Βρήκε και δίχτυα αν και ήταν οφσάιντ. Σωστή η αλλαγή του στο 61'.

ΑΛΛΑΓΕΣ:

Ριέρα: Μπήκε στο 11' και επιτέλους είδαμε τον παίκτη που μας είχε... λείψει. Είχε όρεξη και πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ για το 2-0. Κέρδισε και την κίτρινη του Σάλομον. Στο δευτερο λεπτό των καθυστερήσεων μετουσίωσε σε γκολ την απίστευτη ασίστ του Βαλιέντε, με άπιαστη κεφαλιά.

Χριστόπουλος: Δεν είχε κανένα πρόβλημα. Μαζί με την άμυνα κι ο νεαρός στόπερ ήταν... θεατής στο ματς. Θα μπορούσε να κλείσει το αριστερό του Κουλούρη στο 5-2, αλλά μάλλον ούτε εκείνος περίμενε από τον αντίπαλό του να σουτάρει από εκείνο το σημείο.

Ρεγκίς: Μπήκε στο 61' αντί του Μπενίτο και ήταν αυτός που... έκοψε κάθε ελπίδα στον Ατρόμητο. Με γκολ στο 65' και στο 67 ήταν αυτός που έκανε το 4-1 και το 5-1. Εδωσε αποτελεσματικότητα και μπήκε κι αυτός στον πίνακα των σκόρερ του Αστέρα για φέτος. Στο 91' παραλίγο να κάνει χατ τρικ αλλά το πλασέ του κόντραρε και πέρασε άουτ.

Μουνάφο: Επέστεψε στη δράση, μετά το ματς στα Γιάννενα, μπαίνοντας αντί του Κανελλόπουλου στο 61'. Ήταν εξαιρετικός για όσο έπαιξε, με καλά τρεξίματα δεν άφησε περιθώρια στον αντίπαλο να βρει χώρους.

Αλί Μπαμπά: Μπήκε στο 79' αντί του Σονί όταν όλα είχαν κριθεί. Στο 90' είχε κι αυτός τη στιγμή του με το σουτ του όμως να φεύγει ψηλά άουτ μέσα από την περιοχή.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων